Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:
Ακολουθήστε μας στο Google news
«Για ακόμη μια αγωνιστική περίοδο θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό μας το Pasta Strada, με το οποίο έχουμε κλείσει τρία χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας.
Λίγα λόγια για το Pasta Strada
Φανέρωσε τις μαγειρικές του ικανότητες το 2019 και μέχρι σήμερα σερβίρει από τα πιο νόστιμα και απολαυστικά ιταλικά πιάτα στη Λευκωσία. Ετοιμάζει τις δικές του συνταγές με αγάπη και μεράκι και τις παραδίδει μόλις σε λίγα λεπτά. Καταφέρνει να ικανοποιήσει κάθε ιταλική γεύση και απαίτηση.
Διαθέτει τρία φυσικά καταστήματα: το πρώτο στην Αγλατζιά (Aglantzia / Larnakos Avenue 109, 2102 Aglantzia Nicosia), το δεύτερο στον Άγιο Δομέτιο (Aristeidou Street, 2370 Agios Dometios, Nicosia) και το τρίτο στα Λατσιά (Agiou Georgiou 5, 2231 Latsia – Nicosia).
Take Away ☎ 77773031
Ιστοσελίδα: www.pastastrada.com.cy
Ευχαριστούμε το Pasta Strada που παραμένει ως ένας από τους σημαντικούς μας συνεργάτες και ευχόμαστε η συνεργασία μας να συνεχίσει με την ίδια αποδοτικότητα και επιτυχία».
Το προανήγγειλαν τον προηγούμενο μήνα από την ηγεσία της ΚΟΠ. Το επανέλαβε προχθές στη συνέντευξη του στον Capital TV, ο πρόεδρος της επιτροπής εθνικών ομάδων Φώτης Φωτίου…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/10 @ 19:43
Δείτε την ανάρτηση της Ομόνοιας
15/10 @ 19:21
Ο Χένινγκ Μπεργκ δέχθηκε ποινή για πρόστιμο από τον Αθλητικό Δικαστή, για τις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη, για τη διατησία.
15/10 @ 14:32
Το OMONOIA Foundation ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής για τις υποτροφίες που προσφέρθηκαν σε συνεργασία με το CIM – Cyprus Business School για το πρόγραμμα MBA (Λευκωσία / Λεμεσός), συνολικής αξίας €8.000.
15/10 @ 13:55
Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση στην εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τους Μάκη Νικολάου και Μαρίνα Αργυρού στον SuperSport FM 104, αναφέρθηκε για την πορεία του Γουίλι Σεμέδο, ο προπονητής Λούης Στεφανή, ο οποίος ήταν και ο πρώτος που τον είχε το 2014 στην τέταρτη κατηγορία στην Αλκή.
15/10 @ 11:44
Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο Λούης Στεφανή, ο πρώτος προπονητής που έφερε στην Κύπρο τον Γουίλι Σεμέδο για λογαριασμό της Αλκής, αποκάλυψε ότι ο Αφρικανός παικταράς της Ομόνοιας πλέον, ήρθε από... «σπόντα» στο νησί μας!
15/10 @ 11:31
Στον ΣΠΟΡ FM για τον Σεμέδο της Ομονοιας, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Λούης Στεφανή, με αφορμή την πρόκριση της Εθνικής ομάδας του Πράσινου Ακρωτηρίου στο Mundial 2026, έχοντας για πρωταγωνιστή τον Αφρικανό άσο.
BEST OF THEMASPORTS