Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:
Ακολουθήστε μας στο Google news
«Για ακόμη μια αγωνιστική περίοδο θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό μας το Pasta Strada, με το οποίο έχουμε κλείσει τρία χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας.
Λίγα λόγια για το Pasta Strada
Φανέρωσε τις μαγειρικές του ικανότητες το 2019 και μέχρι σήμερα σερβίρει από τα πιο νόστιμα και απολαυστικά ιταλικά πιάτα στη Λευκωσία. Ετοιμάζει τις δικές του συνταγές με αγάπη και μεράκι και τις παραδίδει μόλις σε λίγα λεπτά. Καταφέρνει να ικανοποιήσει κάθε ιταλική γεύση και απαίτηση.
Διαθέτει τρία φυσικά καταστήματα: το πρώτο στην Αγλατζιά (Aglantzia / Larnakos Avenue 109, 2102 Aglantzia Nicosia), το δεύτερο στον Άγιο Δομέτιο (Aristeidou Street, 2370 Agios Dometios, Nicosia) και το τρίτο στα Λατσιά (Agiou Georgiou 5, 2231 Latsia – Nicosia).
Take Away ☎ 77773031
Ιστοσελίδα: www.pastastrada.com.cy
Ευχαριστούμε το Pasta Strada που παραμένει ως ένας από τους σημαντικούς μας συνεργάτες και ευχόμαστε η συνεργασία μας να συνεχίσει με την ίδια αποδοτικότητα και επιτυχία».
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/05 @ 13:05
Το κανάλι της Ομόνοιας ακολούθησε το ταξίδι της ομάδας Κοριτσιών Κ18 στην Αθήνα, για φιλικούς αγώνες κόντρα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.
30/05 @ 19:19
Ο λόγος για τον Σεργκέι Γιακίροβιτς που ακούστηκε για την Ομόνοια τον Ιανουάριο αλλά έκλεισε στην Τουρκική Καϊσερισπόρ.
30/05 @ 15:45
Η Ομόνοια παρουσιάζει με βίντεο τα γκολ που έβαλε στα τελευταία λεπτά
30/05 @ 12:45
Δεν θα συνεχίσει στην Ομόνοια ο Σαϊντού Αλιούμ.
30/05 @ 09:40
Ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, γιορτάζει σήμερα (30/05) τα γενέθλια του και η ομάδα της Λευκωσίας του ευχήθηκε στα social media.
30/05 @ 09:28
Καλά νέα για τον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, Φίλιπ Ελάντερ.
BEST OF THEMASPORTS