Λιγότερο άγχος ο Νταβίτ…

Λιγότερο άγχος ο Νταβίτ…

Μπαίνει στο αεροπλάνο η αποστολή του ΑΠΟΕΛ, με προορισμό την Μπρατισλάβα ενόψει του αυριανού πρώτου αγώνα με την Σλόβαν.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Νταβίτ Γκαγιέγο, έχει το (φυσιολογικό) δημιουργικό άγχος πριν από κάθε επίσημο ματς.

Ωστόσο ο Ισπανός, έχει λιγότερη πίεση σε σχέση με τους αγώνες με την Πετροκούμπ, όπου παιζόταν το κλείδωμα της συμμετοχής (τουλάχιστον) στους ομίλους του Κόνφερενς.

Οι χθεσινές κληρώσεις, στα σενάρια πρόκρισης ή αποκλεισμού του ΑΠΟΕΛ στα παιχνίδια με την Σλόβαν, θεωρητικά είναι καλές. Αν περάσουν το εμπόδιο των Σλοβάκων, περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί στον δρόμο τους, έχει η Μίντζιλαντ, παρά η Φερεντσβάρος.  

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ευχάριστα τα νέα για την Ισπανία: Έτοιμος στο Μουντιάλ ο Λαμίν Γιαμάλ, ξεκίνησε την προετοιμασία του

Ευχάριστα τα νέα για την Ισπανία: Έτοιμος στο Μουντιάλ ο Λαμίν Γιαμάλ, ξεκίνησε την προετοιμασία του

Ο Λαμίν Γιαμάλ θα είναι 100% έτοιμος με την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού άρχισε το ατομικό του πρόγραμμα τόσο στο γυμναστήριο, όσο και στο χορτάρι.