Έστω κι αν ήταν τέταρτη στην τελευταία αλλαγή, η Φέμκε Μπολ με το καταπληκτικό της σπριντ έδωσε στην Ολλανδία το χρυσό μετάλλιο στα 4Χ400 mixed στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Όσο πίσω κι αν αφήσουν τη Φέμκε Μπολ, στο τέλος θα «φάνε τη σκόνη» της Ολλανδέζας σούπερ σταρ… Η σπουδαία εμποδίστρια κα σπρίντερ στα 400 μέτρα και 400 μέτρα με εμπόδια με καταπληκτική κούρσα στην τελευταία αλλαγή προσπέρασε τρεις αθλήτριες που είχαν μεγάλη διαφορά κι έδωσε στην τετράδα από τη «χώρα της τουλίπας» το χρυσό στον πρώτο στην ιστορία τελικό 4Χ400 mixed σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αυτούς στο Παρίσι, με χρόνο 3.07.43, λίγο πιο κάτω από το Ολυμπιακό ρεκόρ και πήρε το πρώτο από τα τέσσερα χρυσά που θα διεκδικήσει στη γαλλική πρωτεύουσα, έχοντας μαζί της τους Ομάλα, Κλέιν Ινκικ και Λουίς Κλαβέρ.
Έτσι, άφησε δεύτερες τις ΗΠΑ (Λιτλ, Ντέντμον, Μπράουν, Νόργουντ) με 3.07.74 και τρίτη τη Μεγάλη Βρετανία (Ρίρντον, Νίλσεν, Ανικ, Χάιντον-Ουίλσον) με 3.08.01.
Η διεύθυνση και η συντακτική ομάδα του Themasports.com εύχεται σε όλους Καλό Πάσχα...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/02 @ 10:06
Ο Τζόναθαν Τα αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφική προσθήκη της Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι, με την "Mundo Deportivo" να αποκαλύπτει πως ο 29χρονος Γερμανός στόπερ της Λεβερκούζεν επέλεξε τους Καταλανούς για να συνεχίσει την καριέρα του.
09/12 @ 21:22
Δείτε όλες τις αναμετρήσεις που για τον β' γύρο του πρωταθλήματος και που θα καθορίσουν τα δεδομένα για τα δύο γκρουπ στα πλέι οφ.
23/12 @ 16:23
Τι έγινε στον α' γύρο...
05/11 @ 13:10
Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών ενημερώνει τα μέλη του ότι τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Κύπρου για να συζητηθούν αρκετά θέματα που αφορούν τους δύο συνδέσμους.
01/11 @ 22:13
Η Χρυσή Ολυμπιονίκης, Ιμάν Κελίφ, συγκλόνισε την VOGUE καθώς μίλησε για τον τρόπο που έβγαζε λεφτά για να προπονηθεί.
24/10 @ 21:37
Η Μπόρατς επικράτησε με 1-0 του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ για την 2η αγωνιστική της league phase του Conference League.
BEST OF THEMASPORTS