Διπλός πονοκέφαλος για Μπεργκ - Τα δεδομένα με τους τραυματίες Φαράζ και Γκαρθία
Σε ρυθμούς Άρη μπήκαν όλοι από σήμερα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ με τον Χένινγκ Μπεργκ να περιμένει τα νεότερα για τους τραυματίες Φαράζ και Γκαρθία.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Όπως αναφέρουν επίσημα χείλη: «Δεν υπήρξε καμία επαφή και ενδιαφέρον για Λέδες και ούτε πρόκειται να υπάρξει. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Ο Κατσάνικλιτς είναι ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ για τη σεζόν 2024-25, χαίρει άκρας υγείας, προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την ΑΕΛ. Λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού του είναι απόλυτα φυσιολογικό να χρειάζεται χρόνο να επανέλθει πλήρως και να πάρει χρόνο συμμετοχής, όποτε κριθεί ότι μπορεί. Ουδέποτε τέθηκε θέμα αποδέσμευσης/αποχώρησης του ποδοσφαιριστή και ουδέποτε δόθηκαν οδηγίες στον κ. Κόλμαν να τον αξιολογήσει και να αποφασίσει. Αν θα εγγραφεί ή όχι στον κατάλογο τώρα ή τον Ιανουάριο είναι άλλο θέμα».
Επίσης, οι «κίτρινοι» της Λεμεσού ενημέρωσαν ότι σύντομα θα υπάρξει ενημέρωση για τις συνεντεύξεις Τύπου που θα... καθιερώσει ο προπονητής της ΑΕΛ, Κρις Κόλμαν.