Κοντά στην απόκτηση του Όμρι Άλτμαν!

Κοντά στην απόκτηση του Όμρι Άλτμαν!

Τη φανέλα του Βόλου προβάρει ο Όμρι Άλτμαν, με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού οδεύει με την ομάδα της Θεσσαλίας, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24.

Σε γνώριμα λημέρια επιστρέφει ο Όμρι Άλτμαν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 ο διεθνής Ισραηλινός θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Βόλου.

Έτσι, ο 30χρονος μεσοεπιθετικός, αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω από τον φορ και στα άκρα της επίθεσης, θα αγωνιστεί και πάλι στη Stoiximan Super League μετά το διετές πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό (2017-2019), τη φανέλα του οποίου φόρεσε για 36 ματς πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ, ενώ έβγαλε και δύο ασίστ.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Αλτμάν έγραψε 24 συμμετοχές στο Ισραήλ με τη Χάποελ Τελ Αβίβ, με απολογισμό επτά τέρματα σε 1.384 αγωνιστικά λεπτά.

Η ομάδα της Μέσης Ανατολής είχε αποκτήσει τον προσεχώς παίκτη του Βόλου το καλοκαίρι του 2023 καταβάλλοντας 350.000 ευρώ στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Πηγή: Sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Μπλόκο της νεοφώτιστης Βισέου στην Μπενφίκα παρά τη νέα γκολάρα του Παυλίδη

Μπλόκο της νεοφώτιστης Βισέου στην Μπενφίκα παρά τη νέα γκολάρα του Παυλίδη

Παρά το έκτο φετινό τέρμα του Παυλίδη, η Μπενφίκα έμεινε στο εντός έδρας 2-2 με τη νεοφώτιστη Ακαντέμικα Βισέου, ξεκινώντας με το «αριστερό» το νέο πρωτάθλημα. Ήττα στο φινάλε για τη Ρίο Άβε.

BEST OF THEMASPORTS