Ο Ρικάρντο Ροντρίγκες αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπέτις.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Παίκτης της Μπέτις αναμένεται να γίνει ο Ρικάρντο Ροντρίγκεζ.
Ο Ελβετός μπακ-χαφ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Τορίνο, είναι κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο με τον ισπανικό σύλλογο, ο οποίος θα αποτελέσει τον έκτο σταθμό της καριέρας του.
Το όνομα του 31χρονου διεθνή άσου είχε συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό στις αρχές του καλοκαιριού, μέσω δημοσιευμάτων από το εξωτερικό. Την περασμένη σεζόν, ο άλλοτε παίκτης των Ζυρίχης, Βόλφσμπουργκ, Μίλαν και Αϊντχόφεν, έκανε 37 συμμετοχές (με 1 γκολ και 2 ασίστ) με τη φανέλα της Τορίνο.
sport-fm.gr
Η ΑΕΛ διοργάνωσε Gala Dinner για τα 95 χρόνια ζωής της και το ThemaSports σας μετέφερε όλα όσα έγιναν στο ξενοδοχείο Four Seasons στην Λεμεσό όπου πραγματοποιήθηκε η λαμπερή εκδήλωση.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/10 @ 20:32
Δεκάδες ακαδημαϊκοί ζητούν τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τις διοργανώσεις της UEFA για τις φρικαλεότητες που λαμβάνουν χώρα στη Γάζα.
03/10 @ 19:44
Νέο πρόβλημα στην Μπαρτσελόνα με Λαμίν Γιαμάλ, καθώς οι ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν στη λεκάνη επανήλθαν και η συμμετοχή του στο ματς με τον Ολυμπιακό και στο ντέρμπι με τη Ρεάλ είναι αμφίβολη.
03/10 @ 13:47
«Η Μπαρτσελόνα τα βρίσκει με UEFA και εγκαταλείπει την Super League»
03/10 @ 09:58
Την επίσημη μπάλα του Μουντιάλ του 2026, που θα διοργανωθεί από κοινού από ΗΠΑ, Μεξικό και Καναδά, εν ονόματι «Trionda» αποκάλυψε η Adidas.
03/10 @ 08:01
Μία νίκη (AEK) και δύο ήττες (Πάφος, Ομόνοια) για τις κυπριακές ομάδες, με τη χώρα μας να ανεβαίνει στους 29.787 βαθμούς και να βρίσκεται στην 17η θέση στη βαθμολογία της UEFA.
02/10 @ 23:28
Οι παίκτες της Ρόμα είχαν τρεις ευκαιρίες να σκοράρουν με πέναλτι ενάντια στη Λιλ, αλλά τις έχασαν και τις τρεις...
BEST OF THEMASPORTS