Στη μάχη της διάκρισης στην Ολυμπιακή Ρεγκάτα ρίχνεται στις 14:00 σήμερα ο Παύλος Κοντίδης στο σκάφος τύπου Laser και πλέον ILCA (ILCA 7) στους Άνδρες.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Κύπριος αθλητής ολοκλήρωσε την Τρίτη (30/7) μια μακρά περίοδο προετοιμασίας στη Μασσαλία, που για τον Κοντίδη είχε ξεκινήσει από το 2022 και περιλάμβανε πολύμηνη παραμονή στο Γαλλικό νότο.
Τώρα ρίχνεται στην μάχη με σκοπό να διαπρέψει στην 5η για τον ίδιο Ολυμπιάδα στην οποία συμμετέχει.
Κοντίδης: «Νιώθω καλά, πολύ έτοιμος»
Από το Νο9 της Παγκόσμιας Κατάταξης μπαίνει στην κούρσα ο Παύλος Κοντίδης, που βρίσκεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες για 5η φορά. Ήταν 13ος στο Πεκίνο, αργυρός στο Λονδίνο, έβδομος στο Ρίο και τέταρτος στο Τόκυο.
«Νιώθω καλά, πολύ έτοιμος. Πήγε πολύ καλά η προετοιμασία, βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα για τη συμπεριφορά του ανέμου και μετεωρολογικά. Το πιο σημαντικόείναι να χρησιμοποιήσεις αυτά τα δεδομένα και ο καιρός να είναι όπως τον περιμένεις, διότι με τον καιρό δεν μπορείς ποτέ να γνωρίζεις 100% τι θα γίνει. Τις έξι ημέρες του αγώνα αναμένουμε ποικιλία από συνθήκες και από τις κατευθύνσεις που θα έρχεται ο άνεμος και από την ένταση. Αυτό ιστορικά δίνει ψηλές βαθμολογίες, οπότε είναι σημαντικό να αποφευχθούν λάθη, διότι μόνο μια κούρσα σκαρτάρουμε, και να έχουμε όσο πιο ψηλά πλασαρίσματα σε όλες τις κούρσες» δηλώνει ο 34χρονος δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής (2017, 2018) και δις Πρωταθλητής Ευρώπης (2018, 2022). Την Τετάρτη (31/7) ο Κοντίδης εμφανίστηκε στη Μαρίνα το πρωί για κάποιες εργασίες στο σκάφος και αποχώρησε για ξεκούραση και συγκέντρωση.
Διαβάστε την ανάρτηση του Κρις Τριανταφυλλίδης στο «X» ο οποίος αναφέρθηκε στην ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ, σημειώνοντας πως δύο παράγοντες λαμβάνονται σοβαρά υπόψη όταν κάποιος προχωρήσει σε έμβασμα στην Κύπρο από το εξωτερικό.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
28/04 @ 17:41
Οι 11άδα του Εθνικού
13/02 @ 10:06
Ο Τζόναθαν Τα αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφική προσθήκη της Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι, με την "Mundo Deportivo" να αποκαλύπτει πως ο 29χρονος Γερμανός στόπερ της Λεβερκούζεν επέλεξε τους Καταλανούς για να συνεχίσει την καριέρα του.
09/12 @ 21:22
Δείτε όλες τις αναμετρήσεις που για τον β' γύρο του πρωταθλήματος και που θα καθορίσουν τα δεδομένα για τα δύο γκρουπ στα πλέι οφ.
23/12 @ 16:23
Τι έγινε στον α' γύρο...
05/11 @ 13:10
Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών ενημερώνει τα μέλη του ότι τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Κύπρου για να συζητηθούν αρκετά θέματα που αφορούν τους δύο συνδέσμους.
01/11 @ 22:13
Η Χρυσή Ολυμπιονίκης, Ιμάν Κελίφ, συγκλόνισε την VOGUE καθώς μίλησε για τον τρόπο που έβγαζε λεφτά για να προπονηθεί.
BEST OF THEMASPORTS