Γιάννης ΙωάννουΈτοιμη για να... τσεκάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στον Γ' προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ είναι η Ομόνοια, η οποία απόψε (20:00) κοντράρεται στο Ramaz Shengelia Stadium με την Τορπέντο Κουτάισι, στη ρεβάνς της νίκης της με 3-1 στο ΓΣΠ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το «τριφύλλι» είναι το φαβορί για την πρόκριση, αφού εκτός από το σκορ του πρώτου αγώνα, έδειξε ότι είναι και καλύτερη ομάδα από την Τορπέντο, η οποία όμως θα παίξει στην έδρα της μπροστα στο κοινό της, με τους Γεωργιανούς να βγάζουν αυτοπεποίθηση και πίστη για την ανατροπή και χρειάζονται μεγάλη προσοχή από τους «πράσινους», για να μην μπουν σε μπελάδες και να γκρεμίσουν ότι έχτισαν στο ΓΣΠ.
Ο Βάλντας Νταμπράουσκας ενδέχεται να κάνει 1-2 αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αλλά και να διαφοροποιήσει το σύστημα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Στόχος της Ομόνοιας είναι ένα γκολ, ει δυνατόν από νωρίς, για να... κόψει τη φόρα των γηπεδούχων και να τους στείλει το μήνυμα πως η πρόκριση θα «βαφτεί πράσινη».
Πάντως, αν το «τριφύλλι» κάνει ανάλογη εμφάνιση με του πρώτου αγώνα στο ΓΣΠ, δεν έχει να φοβηθεί κάτι. Προσοχή και συγκέντρωση χρειάζεται, ειδικά στα μετόπισθεν, να είναι κοντά οι γραμμές, να αποφευχθούν τα αβίαστα λάθη και να εκμεταλλευτούν 1-2 από τις ευκαιρίες που θα κάνουν στην αντίπαλη εστία, για να σφραγίσουν το διπλό ραντεβού με τη Φέχερβαρ Ουγγαρίας στον επόμενο προκριματικό.
Πιθανή ενδεκάδα: Φαμπιάνο, Μασούρας, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Χαμάς, Μάριτς, Χαραλάμπους, Εράκοβιτς (Εβάντρο), Κακουλλής (Στεπίνσκι), Σίμιτς, Σεμέδο.
Διαθέσιμοι είναι και οι Ουζόχο, Κυριακίδης, Ντιουνκού, Ελάντερ, Σιπριάνο, Μπάκιτς, Λανγκ, Κούσουλος, Ανδρέου και Αλιούμ.
Στις 18.30 ξεκίνησε στην αίθουσα St George, έκτακτη συνέλευση του σωματείου της ΑΕΛ με θέμα την ενημέρωση των μελών για την πρόθεση ιδιωτικής εταιρείας να αγοράσει μερίδιο μετοχών της εταιρείας που διαχειρίζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/07 @ 18:45
Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον φακό της Ομόνοιας.
02/07 @ 18:40
Η ενημέρωση στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου
02/07 @ 18:26
Kαι επίσημα η επιστροφή της καλαθοσφαιρικής Ομόνοιας!
02/07 @ 18:06
Αρχίσε στις 18:00 στο Pavilion στη Λευκωσία η Τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου της Ομόνοιας.
02/07 @ 17:50
Μετά το φιλικό με την Ντιναμό Βουκουρεστίου, ο Χένινγκ Μπεργκ αναφέρθηκε στην απόκτηση του Τάσου Χατζηγιοβάννη.
02/07 @ 17:27
Μετά το ισόπαλο φιλικό με τη Δυναμό Βουκουρεστίου, Χένινγκ Μπεργκ και Γιάννης Μασούρας παραχώρησαν δηλώσεις στην κάμερα του OMONOIA TV.
BEST OF THEMASPORTS