Γιάννης Ιωάννου

Υπό άλλες συνθήκες, μία ήττα με 3-0 δεν θα άφηνε και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στην ΑΕΚ για να ανατροπή και πρόκριση στον Γ' προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Όμως, από την στιγμή που ο αντίπαλος δεν προκαλεί... δέος, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ και η ομάδα της Λάρνακας θα αγωνιστεί στην έδρα της, δικαιούται να πιστεύει στο «θαύμα».

Ρεαλιστικά ομιλούντες, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της ΑΕΚ, αφού όσο κι αν θεωρούμε την Πάκσι μία ομάδα στα μέτρα της, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο πρώτο παιχνίδι αυτή η διαφορά δυναμικότητας στη θεωρία, όχι μόνο δεν φάνηκε, αλλά η ομάδα της Λάρνακας θα μπορούσε να χάσει και με μεγαλύτερο σκορ και να κυνηγούσε... χίμαιρες στον επαναληπτικό.

Είναι αυτονόητο ότι για να μπορέσει η ΑΕΚ να ελπίζει πως θα μπορέσει να ανατρέψει ένα τέτοιο σκορ, θα πρέπει να κάνει... delete την κάκιστη εμφάνιση στην Ουγγαρία και να παρουσιαστεί αλλαγμένη προς το καλύτερο σε όλες τις γραμμές και κυρίως, να το πιστέψουν άπαντες, από τον προπονητή, μέχρι τον τελευταίο παίκτη του ρόστερ.

Το πρώτο επίσημο παιχνιδι προκάλεσε η αλήθεια ένα... σοκ στους οπαδούς της ΑΕΚ, αφού ούτε στον χειρότερο τους εφιάλτη δεν περίμεναν τέτοια εμφάνιση και ήττα με αυτό το σκορ από μία ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων και από τα... «πυρά» τους δεν ξέφυγε ο προπονητής, Χουάν Φεράντο, ο οποίος με το... «καλησπέρα» πήρε απροβίβαστο βαθμό στο κοουτσάρισμα και γενικότερα στο πως προετοίμασε αγωνιστικά, αλλά και πνευματικά την ομάδα του για αυτό το παιχνίδι.

Όμως, υπάρχει ακόμα ελπίδα για να διορθωθεί το... λάθος και να αποφευχθεί ένας οδυνηρός αποκλεισμός που θα προκαλέσει αναστάτωση και προβλήματα στην ομάδα της Λάρνακας και θα κληθεί η διοίκηση από πολύ νωρίς να διαχειριστεί μία κατάσταση δύσκολη και... καθόλου ευχάριστη.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Άνχελ Γκαρσία προφυλάχθηκε στη σημερινή προπόνηση λόγω ενός κτυπήματος που δέχθηκε στο πρώτο ματς με τους Ούγγρους, αλλά δεν τίθεται θέμα απουσίας του από τον επαναληπτικό, ενώ εκτός προπόνησης έμεινε και ο Άνταμ Γκιούρτσο ο οποίος είναι κλινήρης και η συμμετοχή του στην αποστολή θα κριθεί τις επόμενες ημέρες.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαρσάρει η μηχανή για... αντεπίθεση!-ThemaSports
07/10 @ 20:48

Μαρσάρει η μηχανή για... αντεπίθεση!

Οι διακυμάνσεις απόδοσης και ψυχολογίας στην ΑΕΚ συνεχίζονται. Τι πιο σύνηθες θα έλεγε κανείς...

Έχει τον τρόπο κόντρα στον ΑΠΟΕΛ-ThemaSports
07/10 @ 12:30

Έχει τον τρόπο κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Ο Ιμάντ Φαράζ ξέρει πως να βρίσκει δίχτυα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Αιτόρ: «Αυτή η ομάδα δεν σταματά»-ThemaSports
07/10 @ 10:15

Αιτόρ: «Αυτή η ομάδα δεν σταματά»

Μήνυμα από τον Αιτόρ μετά το διπλό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Δημητρίου: «Δεν πήγαμε στο ΓΣΠ για να κλέψουμε το παιχνίδι - Ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε»-ThemaSports
07/10 @ 10:10

Δημητρίου: «Δεν πήγαμε στο ΓΣΠ για να κλέψουμε το παιχνίδι - Ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε»

Δηλώσεις στον Σούπερ Σπορτ ΦΜ έκανε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου

Την σουλούπωσε με τον αγαπημένο του τρόπο ο Μπεργκ-ThemaSports
07/10 @ 09:45

Την σουλούπωσε με τον αγαπημένο του τρόπο ο Μπεργκ

Ο Χένινγκ Μπεργκ ανανεώνει την ΑΕΚ και την βάζει στον σωστό δρόμο

Άλλαξε τους τρεις από τους έντεκα ο Μπεργκ-ThemaSports
06/10 @ 19:07

Άλλαξε τους τρεις από τους έντεκα ο Μπεργκ

Τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για το αποψινό (20:00) ντέρμπι στο ΓΣΠ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ έκανε ο Χένινγκ Μπεργκ, σε σχέση με το ματς της προηγούμενης (5ης) αγωνιστικής με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ