Στο... ΚΟΚΚΙΝΟ η αγωνία των Μπεργκ, Ομονοιατών και Μάντζιου για Φαμπιάνο
Εκτός από τον Χένινγκ Μπεργκ, σε... «αναμμένα κάρβουνα» βρίσκονται και οι χιλιάδες οπαδοί της Ομόνοιας με το που διάβασαν την είδηση για τον τραυματισμό του Φαμπιάνο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Το Σάββατο, 26 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε οικογενειακό διπλό μεταξύ των ομάδων Κ16 και Κ17 της Ακαδημίας μας, στα πλαίσια του πλάνου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕΛ για τη σταδιακή προώθηση των ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας στην ομάδα Ανδρών.
Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του τεχνικού επιτελείου της ομάδας Ανδρών με επικεφαλής τον προπονητή κ. Κρις Κόλμαν, τον βοηθό προπονητή κ. Γιώργο Κορακάκη και τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Παναγιώτη Γιάννου.
Η προπόνηση εντάσσεται σε μια σειρά ενεργειών που θα πραγματοποιούνται σε συνεργασία της Ακαδημίας με την ομάδα Ανδρών, με απώτερο σκοπό την ενίσχυση της προσπάθειας των ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας της ΑΕΛ να ενταχθούν στην ομάδα Ανδρών.
Μετά το τέλος της προπόνησης οι κύριοι Κόλμαν και Γιάννου συνομίλησαν με τους ποδοσφαιριστές και τους έδωσαν πολύτιμες συμβουλές που θα τους βοηθήσουν να κάνουν το επόμενο βήμα στην ποδοσφαιρική τους καριέρα».