Η ΑΕΛ φέτος δείχνει να εμπιστεύεται τους Κύπριους ποδοσφαιριστές και σε μεγάλο βαθμό θα στηριχθεί στις πλάτες τους.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Εξάλλου, στο φιλικό απέναντι στην Ανόρθωση ο Κρις Κόλμαν ξεκίνησε τον αγώνα με 9 Κύπριους ποδοσφαιριστές, Φιλιώτης, Νεοφύτου, Κωνσταντίνι, Φραντζής, Μάμας, Παπαφώτης, Μακρής, Ζαχαρίου και Λουκά.
Παράλληλα, το χθεσινό γκολ της ΑΕΛ (στην ήττα με 2-1) προήλθε από εξαιρετική συνεργασία των Ζαχαρίου - Παπαφώτη και Μάμα. Με τον τελευταίο να πετυχαίνει το γκολ με πλασέ.
Δείτε αναλυτικά την απόφαση του ΑΘλητικού Δικαστή για την ανάρτηση του προέδρου της Ομόνοιας κατά της διαιτησίας μετά τον πρώτο ημιτελικό με την ΑΕΚ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/05 @ 14:36
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «ΔΩΔΕΚΑ ΣΤΑ ΣΠΟΡ» του supersport104 με τους Μάκης Νικολάου και Μαρίνα Αργυρού ήταν ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ Νικόλας Λεβέντης.
14/05 @ 10:55
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 έκανε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ Νικόλας Λεβέντης
13/05 @ 17:27
Στην ΑΕΛ είναι στη διαδικασία εξεύρεσης προπονητή.
13/05 @ 14:26
Το όνομα του Blagoja Milevski είναι στους υπψήφιους για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ
13/05 @ 18:18
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ball Boyz» της Cablenet ήταν ο Γιώργος Παλάλας. Αναφέρθηκε στους Χρύση Μιχαήλ και Μάριο Νεοφύτου πρώην ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ και όταν σκόραραν εναντίον της ομάδας.
13/05 @ 17:54
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ball Boyz» της Cablenet ήταν ο Γιώργος Παλάλας. Έκανε αναφορά σε ένα παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο Λευκόθεο και στον κάλαθο που του ήρθε στο κεφάλι.
BEST OF THEMASPORTS