Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο ΓΣΠ, μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην Ομόνοια και την Τορπέντο Κουτάισι για τον Β' προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο προπονητής της Γεωργιανής ομάδας. Στέφεν Κιν.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Είμαστε απογοητευμένοι, ίσως μια ισοπαλία να ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Μας απογοητεύει το σκορ, μπορούσαμε καλύτερα. Κρίθηκε σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες. Υπάρχουν όμως ακόμα ελπίδες. Πρέπει να βελτιωθούμε για τον επαναληπτικό, τώρα ξέρουμε την αντίπαλο μας. Για να είμαι ειλικρινής, προφυλάξαμε κάποιους παίκτες. Βλέπουμε τη ρεβάνς, ξέρουμε ότι πλέον είναι δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε για την ανατροπή και ελπίζω να τα καταφέρουμε».
Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει των εκτός έδρας αγώνων της με τη Βουλγαρία (φιλικό) και τη Ρουμανία (προκριματικά μουντιάλ) στις 6 και 10 Ιουνίου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
28/05 @ 23:59
Πάλεψε και μόχθησε η Μπέτις, όμως βρήκε απέναντι της τον καυτό Κόουλ Πάλμερ, ο οποίος έκανε τα πάντα για την Τσέλσι και της χάρισε εν τέλει το τρόπαιο του Conference League με ανατροπή (4-1).
13/03 @ 09:00
Τη δυνατότητα να πορευτεί ως Panathinaikos στην τελική ευθεία της σεζόν έχει η ομάδα του Ρουί Βιτόρια απόψε στη Φλωρεντία, διεκδικώντας μια θέση στα προημιτελικά του Conference League!
06/03 @ 09:18
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Φιορεντίνα στο ΟΑΚΑ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τους «16» του Conference League.
18/02 @ 11:49
Ο Γάλλος διαιτητής Κλεμάν Τουρπέν ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον αγώνα στη Λεμεσό ανάμεσα σε Πάφο και Ομόνοια για το Conference League.
14/02 @ 19:28
Τρεις παίκτες από το Ομόνοια-Πάφος συμπεριλήφθηκαν στην ενδεκάδα της εβδομάδας του Conference league που ετοίμασε το Sofascore.
10/02 @ 10:47
Όλα δείχνουν πως δεν θα προκύψει κάποιο... απρόοπτο σχετικά με την αστυνόμευση του ευρωπαϊκού αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης (13/02) στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και την Πάφο, για τα πλέι-οφ (ενδιάμεση φάση για την πρόκριση στους «16») του Conference League.
BEST OF THEMASPORTS