Πάει για το «ΜΠΑΜ» με Νατέλ!

Πάει για το «ΜΠΑΜ» με Νατέλ!

Η Πάφος FC βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Βραζιλιάνου εξτρέμ, Λέο Νατέλ.

Η περίπτωση του 27χρονου πρώην ποδοσφαιστής του ΑΠΟΕΛ, άρεσε στον Καρσέδο αφού ψάχνει ποδοσφαιριστές για άκρα της επίθεσης, έτσι η παφιακή ομάδα κινήθηκε για την απόκτηση του.

Την περσινή σεζόν ο Νατέλ έπαιξε στην Αυστραλία με τη φανέλα της Melbourne City, με την οποία κατέγραψε 29 συμμετοχές με έξι γκολ και έξι ασίστ.και κατέγραψε 29 συμμετοχές, 6 γκολ και 6 ασίστ. Ο Βραζιλιάνος ανήκει στην Κορίνθιανς και δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη 6 μήνες.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κύπρο για ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Οι πουθενάδες που έφτασαν στους 16

Οι πουθενάδες που έφτασαν στους 16

Στις 26 Αυγούστου του 2015, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Σουνταμερικάνα, η Μπραζίλια -της πρωτεύουσας Μπραζίλια- που τότε ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ και που μέσα από μια «μαγική» διαδικασία εκπροσώπησε τη χώρα στη διοργάνωση, αντιμετώπισε στον επαναληπτικό την Γκοϊάς -που αγωνιζόταν στην Α’ Εθνική της Βραζιλίας!