Σύμφωνα με δημοσίευμα της Scottish Sun, ο 31χρονος Άγγλος στόπερ, Κόνορ Γκόλντσον, έρχεται στην Κύπρο για να συζητήσει με τον Άρη το ενδεχόμενο συνεργασίας τους!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Βέβαια, είναι μία πολύ δύσκολη περίπτωση, αφού ακόμα κι αν ο παίκτης συμφωνήσει με τη διοίκηση της Λεμεσιανής ομάδας, θα πρέπει οι «πράσινοι» να τα βρουν και με τη Ρέιντζερς με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026.
Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι Σκωτσέζοι ζητούν πάνω από ένα εκατομμύριο λίρες για να τον παραχωρήσουν σε κάποια ομάδα.
Ο ποδοσφαιριστής έχει προτάσεις και από την Μπέρμιγχαμ, αλλά και από ομάδες των Αραβικών χωρών...
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/05 @ 23:20
Ο Μόργκαν Μπράουν μετά από 6 χρόνια στον Άρη, αποτελεί παρελθόν και μέσω social media λέει το αντίο του.
30/05 @ 20:00
H φετινή ευρωπαϊκή προσπάθεια του Άρη, θα έχει δύσκολο έργο αφού θα είναι στους ανίσχυρους στην κλήρωση του δεύτερου προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League.
30/05 @ 18:04
Διαβάστε την ενημέρωση από τον Άρη για την ανάδειξη του Γιαννίκ Γκομίς ως παίκτη του μήνα Μαΐου.
30/05 @ 15:15
Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι είναι φαβορί για τον πάγκο της Λέγκια Βαρσοβίας
28/05 @ 13:00
Ο Άρης έκανε ανάρτηση στα σοσιαλ μίντια με βίντεο από όλα τα γκολ του φέτος
26/05 @ 19:45
Διαβάστε τις δηλώσεις από τον μάνατζερ του Ντβάλι, Λάσα Οντιλάτζε σε Μέσο της Γεωργίας.
BEST OF THEMASPORTS