Το βουνό ρούχων 60.000 τόνων στη μέση της ερήμου: Είναι ορατό από το διάστημα
Μία τεράστια χωματερή ρούχων στην έρημο Ατακάμα της Χιλής ξεπερνά τους 60.000 τόνους, αποκαλύπτοντας τις καταστροφικές περιβαλλοντικές συνέπειες της γρήγορης μόδας.




Την Τρίτη (23/07) πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του νέου ιδιοκτήτη του Ηρακλή, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, ο οποίος και έστειλε το μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης ώστε να επιστρέψει η ομάδα εκεί όπου ανήκει.
Θέλοντας να εκθειάσει και να αποθεώσει την ιστορία του «Γηραιού», ο νέος πρόεδρος της ομάδας, αναφέρθηκε και στο μπάσκετ, κάνοντας μια ομολογουμένως αμφιλεγόμενη δήλωση, καθώς, αναφερόμενος για το ποιος είναι ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας είπε πως είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης που ξεκίνησε από τον Ηρακλή και και όχι ο Νίκος Γκάλης που ήρθε από τις ΗΠΑ.
«Αν σας κάνω την ερώτηση, ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας Έλληνας όλων των εποχών ξέρετε να μου απαντήσετε από πού είναι; Ποιος θα απαντήσει; Έλληνας έτσι... όχι ο Γκάλης που ήρθε από την Αμερική. Ο Διαμαντίδης από τον Ηρακλή. Αυτός είναι ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις