Ο Απόλλωνας ενημέρωσε πως τη Δευτέρα (29/07) θα διεξαχθεί ανοιχτή προπόνηση στο Κοιοτικό γήπεδο στο Ακρωτήρι, όπου καλεί τον κόσμο του για να δώσει μαζικά το παρών του.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας ότι το απόγευμα της Δευτέρας (29/07,18:30) θα διεξαχθεί ανοιχτή προπόνηση στο Κοινοτικό γήπεδο Ακρωτηρίου. Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας όπως δώσουν μαζικά το παρών τους, έτσι ώστε να στηρίξουν και να ωθήσουν τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές.
Ταυτόχρονα καλούμε τον κόσμο της ομάδας ο οποίος θα παρευρεθεί στο γήπεδο Ακρωτηρίου, όπως σεβαστεί στο έπακρο τόσο τις εγκαταστάσεις του γηπέδου όσο και την κοινότητα Ακρωτηρίου η οποία μετά χαράς θα μας φιλοξενήσει. ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ…ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ!».
Πρόστιμο επέβαλε ο Αθλητικός Δικαστής στην Ομόνοια για επεισόδια μεταξύ των οπαδών στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/04 @ 21:17
Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, μετά το τέλος του αγώνα στο «Στέλιος Κυριακίδης» με αντίπαλο την Πάφο, για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφ.
22/04 @ 17:37
Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, για το αποψινό (19:00) ντέρμπι στο «Στέλιος Κυριακίδης» με αντίπαλο την Πάφο, για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφ:
22/04 @ 10:35
Ο Απόλλωνας ετοιμάζεται για τον αγώνα Πρωταθλήματος με την Πάφο λίγο πριν την μάχη τους στο κύπελλο
17/04 @ 20:40
Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει καλά στατιστικά κόντρα στην Πάφο
17/04 @ 17:00
Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και με αφορμή τους εορτασμούς του Πάσχα, αντιπροσωπεία της ομάδας μας μαζί με τον Μεγάλο μας Χορηγό, Stoiximan, επισκέφθηκε το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο γηροκομείο – κέντρο αποκατάστασης και αναπήρων.
16/04 @ 14:55
Ανάρτηση από το τμήμα Βόλεϊ του Απόλλωνα για την στήριξη του κόσμου στον τελικό κυπέλλου
BEST OF THEMASPORTS