Πόλυς ΧαραλάμπουςΎστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του Ντιόν (καλό Σεπτέμβριο κι αν είναι έτοιμος) στον Απόλλωνα, θεωρείται δεδομένο ότι θα πάρουν ακόμα δυο ακραίους επιθετικούς. Να θυμίσουμε ότι «κόπηκε» κι ο 25χρονος Γάλλος Ουρί, επειδή σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση ήταν «προβληματικά» τα νούμερα του, μετα το πέρασμα από εργομετρικές εξετάσεις…
Ακολουθήστε μας στο Google news
Χτες το μεσημέρι διέρρευσε ότι ετοιμάζεται να «βγάλει» φωτογραφία στα γραφεία της οδού Αγίου Αντρέου, ο 25χρονος Γάλλος Τσιάρλς Μπολί.
Τα δημοφιλή ποδοσφαιρικά σάιτ που… ειδικεύονται στα βιογραφικά των παιχτών, τον έχουν σαν παίχτη που παίζει κυρίως στην αριστερή πλευρά (ως χαφ). Στο transfermarkt, υπάρχει κουκκίδα, ότι παίζει στον άξονα και δεξιά.
Το ερώτημα που προκύπτει πλέον, είναι κατά πόσον οι υπεύθυνοι του προγραμματισμού, θα… επιμείνουν Γαλλικά. Αν μετά τον Μπολί, θα κινήσουν τις διαδικασίες να κλείσουν και πέμπτο παίχτη από την Β’ Γαλλίας.
Σε αυτή την κατηγορία, έπαιζαν την περασμένη χρονιά ο Σέσσι Ντε Αλμέιδα (κεντρικός χαφ), Ζουλιέν Σελεστίν (σέντερ μπακ) και ο «κομμένος» Ουρί.
Στις 22:00 στο "Αλφαμέγα" αρχίζει αγώνας ανάμεσα σε Πάφο και Μπάγερν Μονάχου, για την 2η αγωνιστική της League Phase του Champions League και το ThemaSports θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/09 @ 13:30
Τις τελευταίες ώρες βγαίνουν πληροφορίες, ότι ο Αντρέας Αθανασίου, που έκανε θραύσεις στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα φορά τα χρώματα του Απόλλωνα.
30/09 @ 12:13
Ενημέρωση από τον Απόλλωνα για τα εισιτήρια με τον Ακρίτα Χλώρακας
30/09 @ 09:01
Το προσεχές διάστημα θα ξεκαθαρίσει, αν ο Γκειμπριέλ Κρεκ, θα αποτελέσει οριστικά τον μεγαλομέτοχο της εταιρίας «Απόλλων Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ».
29/09 @ 15:07
Ο λόγος της καθυστέρησης στην καταβολή της επενδυτικής δόσης του κ. Tζον Γκέμπριελ Γκρεκ προς τον Απόλλωνα εξηγείται, σύμφωνα με τους εκπροσώπους του, από τη διαδικασία ελέγχου (due diligence), η οποία έχει συμφωνηθεί μεταξύ των μερών και αποτελεί προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της επένδυσης.
29/09 @ 09:00
Ανταποκρίθηκαν ικανοποιητικά στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, στην επανάληψη κάπου «χάλασε η μαγιονέζα», με αποτέλεσμα να φύγουν με… άδεια χέρια από το ΓΣΠ.
28/09 @ 21:19
Οι δηλώσεις από τον προπονητή του Απόλλωνα, Σωφρόνη Αυγουστή μετά το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.
BEST OF THEMASPORTS