ΕΠΟΣ: Διαλογισμός στη λίμνη και... κόψιμο ξύλων: Αυτό ήταν το καλοκαίρι του Χάαλαντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΠΟΣ: Διαλογισμός στη λίμνη και... κόψιμο ξύλων: Αυτό ήταν το καλοκαίρι του Χάαλαντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Επέστρεψε στο Μάντσεστερ για να ξεκινήσει προετοιμασία, ασφαλώς και είναι αρκετά πιο φρέσκος έπειτα και από το χαλαρό καλοκαίρι που είχε φέτος, ωστόσο, ο πατέρας του Έρλινγκ Χάαλαντ φρόντισε για την πνευματική και σωματική του ενδύναμωση με... νορβηγικό τρόπο.

Ο Viking της Σίτι γύρισε στην πατρίδα του για ν' απολαύσει τις μέρες ξεγνοιασιάς προτού... βουτήξει και πάλι στα βαθιά με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα στο κυνήγι των νέων στόχων του συλλόγου.

Στα πάτρια εδάφη, γνωρίζει τα καλύτερα μέρη όπου ηρεμεί και γαληνεύει η ψυχή και φρόντισε να κάνει διαλογισμό στη λίμνη, μέσα σε τοπία που θυμίζουν κινηματογραφικές ταινίες.

Ωστόσο, έπρεπε να διατηρηθεί και σε φόρμα και κάπως έτσι ο πατέρας του, τον έβαζε να κόβει ξύλα από τους κορμούς των δέντρων, για να παραμείνει δυνατός!

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Από πού θα δείτε τις ματσάρες Απόλλων-ΑΕΛ, ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, Μίλαν-Ίντερ και... άλλα πολλά! (ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ 08/03)

Από πού θα δείτε τις ματσάρες Απόλλων-ΑΕΛ, ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, Μίλαν-Ίντερ και... άλλα πολλά! (ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ 08/03)

Τα ντέρμπι Απόλλων-ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση για την 25η αγωνιστική του Κυπριακού πρωταθλήματος, καθώς και οι ματσάρες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Μίλαν-Ίντερ ξεχωρίζουν από το σημερινό (08/03) πρόγραμμα των αθλητικών τηλεοπτικών μεταδόσεων.