Δείτε τι δήλωσε μετά το τέλος του επαναληπτικού αγώνα στο στάδιο «Αλφαμέγα» ανάμεσα στην Πάφος FC και την Έλφσμποργκ για τον Α' προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, ο προπονητής της Παφιακής ομάδας, Χουάν Κάρλος Καρσέδο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
Για τη βαριά ήττα από την Έλφσμποργκ: «Παίξαμε δύο παιχνίδια με παίκτη λιγότερο από πολύ νωρίς. Είναι δύσκολο το αποτέλεσμα, αλλά και η βραδιά».
Για την αλλαγή συστήματος: «Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε πολλές καταστάσεις στο ένας εναντίον ενός. Ο Μπρούνο και ο Ζάζα έκαναν πολύ καλή δουλειά. Παίζαμε με δέκα όμως από πολύ νωρίς. Ήταν δύσκολο να διατηρήσουμε αυτό τον ρυθμό συνέχεια με δέκα παίκτες».
Για τον Πέπε και τη Ζαλγκίρις: «Θα το δούμε αυτό στις επόμενες προπονήσεις. Χάσαμε και τον Κορέια απόψε. Έχουμε έλλειψη από αμυντικούς, η διοίκηση όμως ξέρει και θα ενισχυθεί η ομάδα».
Ο Μπέργκ έριξε στο γήπεδο τον Γιόβετιτς στο 60' στη θέση του Κούσουλου και μαζί με κάποιες άλλες εσωτερικές αλλαγές, ο Noρβηγός τεχικός έκανε την Ομόνοια πιο επιθετική στο παιχνίδι με την Πάφο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
29/10 @ 11:22
Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο γενικός διευθυντής της Πάφου, Χάρης Θεοχάρους.
28/10 @ 10:00
Καταρχάς, να ξεκαθαρίσουμε ότι χαρακτηρίζουμε «σοκαριστική» την εμφάνιση της Πάφου, επειδή μας είχε συνηθίσει... αλλιώς, όχι μόνο φέτος, αλλά εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον.
27/10 @ 21:34
Διαβάστε τι δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Ομόνοια ο προπονητής της Πάφου, Χουάν Κάρλος Καρσέδο.
27/10 @ 21:23
Δηλώσεις έκανε ο Γενικός Διευθυντής της Πάφου Χάρη Θεοχάρους μετά τον αγώνα στο ΓΣΠ, ανάμεσα σε Ομόνοια και Πάφος FC, εκφράζοντας παράπονα για την διαιτησία.
27/10 @ 19:28
Στο πρώτο λεπτό του αγώνα με την Ομόνοια ΓΣΠ, ο Ιβάν Σούνιτς δέχθηκε κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρίες από στον Παναγιώτη Χατζηγεωργίου.
27/10 @ 17:45
Δείτε την 11αδα που επέλεξε ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο απέναντι στην Ομόνοια.
BEST OF THEMASPORTS