Καταθέτει την έφεση για τα μετάλλια ο Άρης

Καταθέτει την έφεση για τα μετάλλια ο Άρης

Το δικαίωμα έφεσης στην απόφαση να τιμωρηθούν με δυο αγωνιστικές συνολικά 20 ποδοσφαιριστές του ασκεί σήμερα ο Άρης.

Την προσπάθεια ανατροπής (ή έστω μείωσης) της τιμωρίας για τον τελικό Κυπέλλου ξεκινάει σήμερα ο Άρης.

Ως γνωστόν, η πρωτοβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε δυο αγωνιστικές σε συνολικά 20 παίκτες των «κίτρινων» και τον Άκη Μάντζιο επειδή δεν προσήλθαν να παραλάβουν τα μετάλλια τους.

Σήμερα λοιπόν η ΠΑΕ θ’ ασκήσει το σχετικό της δικαίωμα και θα καταθέσει την έφεση που συνέταξε ο νομικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος, Παναγιώτης Μπιλίρης.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται να γίνει μέσα στην εβδομάδα και σε περίπτωση που παραμείνει η ποινή, ο Άρης θα παραταχθεί στις δυο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος με μόλις 6 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές συν όσους αποκτηθούν φέτος και όσους κάνουν συμβόλαιο από την Κ19.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Το ύστατο τάνγκο του σπουδαιότερου όλων των εποχών

Το ύστατο τάνγκο του σπουδαιότερου όλων των εποχών

Ένα τελευταίο Μουντιάλ για τον GOAT, Λιονέλ Μέσι, που αρνήθηκε να τα παρατήσει και δικαιώθηκε. Το Last Dance τον βρίσκει απαλλαγμένο από πίεση, αλλά παραμένει γεμάτος... πείνα για το back to back.