Η Βρετανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία είναι έτοιμη να… σπάσει το ταμείο της αν ο Σάουθγκεϊτ και οι παίκτες του κατακτήσουν το Euro της Γερμανίας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Αγγλία το βράδυ της Κυριακής (14/7) αντιμετωπίζει την Ισπανία στον τελικό του Euro της Γερμανίας και θέλει την… κούπα για να κάνει πραγματικότητα το... «it's comming home».
Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας είναι έτοιμη να «χρυσώσει» τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και τους παίκτες του για να φέρουν το Κύπελλο στη χώρα.
Η FA λοιπόν, θα μοιράσει συνολικά στην ομάδα το ποσό-ρεκόρ των 17 εκατ. ευρώ.
Σε περίπτωση κατάκτησης της κούπας του EURO, οι παίκτες θα μοιραστούν 11,5 εκατ. ευρώ, κάτι που δεν είχε γίνει ποτέ στο παρελθόν.
Σε ότι αφορά τον 53χρονο τεχνικό, που μετρά 13 σερί ματς αήττητος στη διοργάνωση, θα δει τον τραπεζικό του λογαριασμό να αυξάνεται κατά 4.7 εκατ. ευρώ, ενώ γενναίο μπόνους προβλέπεται και για τους βοηθούς του.
Το συνολικό ποσό των 17 εκατομμυρίων ευρώ αποτελεί νέο ρεκόρ από την ομοσπονδία των Βρετανών. Στο Μουντιάλ του Κατάρ σε περίπτωση κατάκτησης ήταν έτοιμη να δώσει 15.4 εκατ. ευρώ.
Πηγή: sdna.gr
Έχοντας τον έλεγχο του αγώνα συνεχώς και τον Γιάννη ξανά σε εξαιρετικό βράδυ, η Εθνική μας επιβλήθηκε με 84-79 του Ισραήλ, κλείνοντας ραντεβού με τη Λιθουανία στα προημιτελικά του φετινού Ευρωμπάσκετ!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/11 @ 19:30
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ελλαδίτη προπονητή, Γιώργου Κωστή για την τρέχουσα σεζόν μετά το… διαζύγιο με τον Νίκο Νικολάου.
22/11 @ 14:49
Ανάρτηση των οργανωμένων της Ομόνοιαε έτσι ώστε η Βόρεια να είναι ντυμένη στα μαύρα, ενώ θα τηρηθεί και μονόλεπτος σιγή.
10/10 @ 15:29
Συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της Καρμιώτισσας, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Πάφο που ακολουθεί. Το γραφείο τύπου εξέδωσε ενημερωτικό δελτίο:
11/05 @ 04:19
Οι επιλογές της τεχνικής ηγεσίας της Ανόρθωσης την σεζόν 2024/25.
18/05 @ 04:18
Οι επιλογές της τεχνικής ηγεσίας της Ομόνοιας την σεζόν 2024/25.
25/07 @ 12:21
Σκέψεις – Απόψεις – Διδάγματα
BEST OF THEMASPORTS