H FA θέλει να κρατήσει τον Σάουθγκεϊτ στον πάγκο της Αγγλίας ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του τελικού

H FA θέλει να κρατήσει τον Σάουθγκεϊτ στον πάγκο της Αγγλίας ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του τελικού

Αποφασισμένη να κρατήσει στον πάγκο της Αγγλίας τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ανεξάρτητα από την έκβαση του τελικού με την Ισπανία, είναι η FA!

Στο δεύτερο διαδοχικό τελικό της σε Euro θα αγωνιστεί η Αγγλία την Κυριακή (14/7) καθώς αντιμετωπίζει την Ισπανία στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου.

Τα «τρία λιοντάρια» πήραν μια επική πρόκριση επικρατώντας 2-1 της Ολλανδίας με γκολ του Γουότκινς στο 90' και παρά το γεγονός ότι δεν πείθουν με τις εμφανίσεις τους θα επιχειρήσουν να... ρεφάρουν τον χαμένο τελικό από την Ιταλία στην προηγούμενη διοργάνωση.

Ωστόσο όποια και αν είναι η έκβαση της ιστορικής αναμέτρησης, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, θέλει να διατηρήσει στον πάγκο της τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Το συμβόλαιο του Άγγλου τεχνικού έχει ισχύ ως τις 30 Ιουλίου, ωστόσο οποιαδήποτε και αν είναι η έκβαση του τελικού η FA θα κάνει τα πάντα για να τον διατηρήσει στην τεχνική ηγεσία.
 
sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Έχτισε 697 τ.μ. χωρίς καμία εμπειρία στην οικοδομή

Έχτισε 697 τ.μ. χωρίς καμία εμπειρία στην οικοδομή

Χωρίς να έχει σχεδιάσει ή κατασκευάσει ποτέ στο παρελθόν ένα σπίτι, ο Αμερικανός επιχειρηματίας λογισμικού Λανς Κιν (Lance Keene) αφιέρωσε 25 κατασκευαστικές περιόδους για να υλοποιήσει ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο έργο: ένα κάστρο περίπου 697 τετραγωνικών μέτρων στην κορυφή ενός βουνού στο Νιου Χάμσαϊρ.