Το νέο «μπαμ» του Κριστιάνο - Μέτοχος σε εταιρεία τεσσάρων δισεκατομμυρίων
Ο Ρονάλντο δείχνει πως δεν το... έχει μόνο εντός γηπέδου, με τον Πορτογάλο να επενδύει την αμύθητη περιουσία του σε εταιρείες που ξεπερνούν τα 4 δις.




Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ομάδα της Λεμεσού είναι έτοιμη να εντάξει στο δυναμικό της τον 32χρονο Αργεντινό φορ.
Ο Ντορεγκαράι έμεινε ελεύθερος από την Ουνιβερσιτάριο και ο Απόλλωνας έκανε ήδη κίνηση για να τον αποκτήσει. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται πάρα πολύ κοντά σε συμφωνία.
Ο Αργεντινός είχε αγωνιστεί στο κυπριακό πρωτάθλημα πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είχε απασχολήσει τον Απόλλωνα και το περασμένο καλοκαίρι.
Τελικά κατέληξε στο Περού και την Ουνιβερσιτάριο τον περασμένο Ιανουάριο όμως δεν κατάφερε να προσαρμοστεί με μόλις 4 γκολ σε 23 εμφανίσεις. Πλέον έρχεται ξανά στην Κύπρο αλλά στη Λεμεσό αυτή τη φορά για να ενισχύσει την επίθεση των κυανόλευκων.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις