Η εμμονή των Άγγλων οπαδών με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεν έχει σταματημό, με φίλους των "τριών λιονταριών" να βρίσκουν έναν αστυνομικό-σωσία του ομοσπονδιακού προπονητή της χώρας τους και να τον αποθεώνουν με ασύλληπτο σύνθημα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έχει οδηγήσει την Αγγλία τρεις φορές σε ημιτελικά στις τέσσερις τελευταίες μεγάλες διοργανώσεις (όταν στα προηγούμενα 17 τουρνουά, οι προκάτοχοί του είχαν πανηγυρίσει δύο προκρίσεις στους 4), παρόλα αυτά η σχέση του με το φίλαθλο κοινό της χώρας έχει περάσει από χίλια κύματα, με την έντονη κριτική να είναι σύνηθες φαινόμενο.
Το ίδιο ισχύει και κατά τη διάρκεια του Euro 2024, με τον Άγγλο ομοσπονδιακό τεχνικό να έχει βρεθεί στο στόχαστρο αλλά την ίδια ώρα να ξέρει πως υπάρχει μεγάλο κοινό που τον στηρίζει για όσα έχει προσφέρει στην ομάδα του
Είναι μάλιστα τόσο μεγάλο το δέσιμο μεταξύ των δύο πλευρών ώστε κάποιοι φίλοι της Αγγλίας που βρίσκονται στην Γερμανία, να εντοπίσουν έναν Γερμανό αστυνομικό-σωσία του, λίγες ώρες πριν από την έναρξη του δεύτερου ημιτελικού με την Ολλανδία, και να τραγουδήσουν ένα σύνθημα προς τιμήν του... αυθεντικού Σάουθγκεϊτ
Από την περασμένη εβδομάδα, που βγήκε προς τα έξω ότι θα παραιτηθεί ο «Βασιλιάς», τονίζαμε ότι θα είναι… δώρον – άδωρον, αν δεν σηκωθούν να φύγουν μαζί του και όσοι τον περιστοιχίζουν για κάμποσα χρόνια.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/11 @ 19:30
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ελλαδίτη προπονητή, Γιώργου Κωστή για την τρέχουσα σεζόν μετά το… διαζύγιο με τον Νίκο Νικολάου.
22/11 @ 14:49
Ανάρτηση των οργανωμένων της Ομόνοιαε έτσι ώστε η Βόρεια να είναι ντυμένη στα μαύρα, ενώ θα τηρηθεί και μονόλεπτος σιγή.
10/10 @ 15:29
Συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της Καρμιώτισσας, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Πάφο που ακολουθεί. Το γραφείο τύπου εξέδωσε ενημερωτικό δελτίο:
11/05 @ 04:19
Οι επιλογές της τεχνικής ηγεσίας της Ανόρθωσης την σεζόν 2024/25.
18/05 @ 04:18
Οι επιλογές της τεχνικής ηγεσίας της Ομόνοιας την σεζόν 2024/25.
25/07 @ 12:21
Σκέψεις – Απόψεις – Διδάγματα
BEST OF THEMASPORTS