Χωρίς Αραούχο η Ουρουγουάη στον ημιτελικό με την Κολομβία

Χωρίς Αραούχο η Ουρουγουάη στον ημιτελικό με την Κολομβία

H Ουρουγουάη θα αγωνιστεί χωρίς τον τραυματισμένο κεντρικό αμυντικό Ρόναλντ Αραούχο στον ημιτελικό του Copa America εναντίον της Κολομβίας τα ξημερώματα (03:00) στη Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας των Ηνωμένων Πολιτειών, επιβεβαίωσε ο προπονητής Μαρσέλο Μπιέλσα.

Ο τραυματίας αμυντικός της Μπαρτσελόνα απομακρύνθηκε με φορείο κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του προημιτελικού που είδε την Ουρουγουάη να αποκλείει τη Βραζιλία στα πέναλτι το περασμένο Σάββατο. Οι ιατρικές εξετάσεις αποκάλυψαν έναν «μυϊκό τραυματισμό» στον δεξιό μηρό του, σύμφωνα με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ουρουγουάης.

Στον άλλο ημιτελικό η Αργεντινή κέρδισε τα ξημερώματα τον Καναδά με 2-0 στο «East Rutherford» του Νιου Τζέρσεϊ.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Επτά νίκες πέτυχαν οι Κύπριοι αθλητές την 2η μέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος καράτε που διεξάγεται στη Λεμεσό

Επτά νίκες πέτυχαν οι Κύπριοι αθλητές την 2η μέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος καράτε που διεξάγεται στη Λεμεσό

Κάτω από τους προβολείς του αθλητικού κέντρου «Σπύρος Κυπριανού», η καρδιά του ευρωπαϊκού καράτε χτυπά αυτές τις μέρες σε κυπριακούς ρυθμούς. Οι νεαροί καρατέκα που εκπροσώπησαν το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου την Κύπρο στο 53ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε, κατέθεσαν την ψυχή τους στο τατάμι, αποδεικνύοντας πως το μέγεθος μιας χώρας δεν περιορίζει το ανάστημα των αθλητών της.