ΑΝΟΡΘΩΣΗ: «Καρέ» μεταγραφών με τέσσερις παίκτες στο προσκήνιο
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Ανόρθωσης μπαίνει σε ενταντικούς ρυθμούς.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αποφασίστηκε και είναι επίσημη η συμμετοχή των Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, παρά τις σχέσεις που διέπουν κάθε ομάδα με Τζιρόνα και Νις αντίστοιχα.
Υπήρχε άγχος και αυτό διότι αμφότερες, θα έπρεπε να βρουν μία «φόρμουλα» με την UEFA, να συζητήσουν μαζί της και να πάρουν το «πράσινο φως», αναφορικά με τη συμμετοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Ο λόγος έγκειται στο «κοινό» διοικητικό καθεστώς με την Τζιρόνα και τη Νις, αλλά πλέον, δεν υφίσταται κανένα θέμα! Και οι δύο θα αγωνιστούν κανονικά σε Champions League και Europa League αντίστοιχα.
🚨 𝗢𝗙𝗙𝗜𝗖𝗜𝗔𝗟: UEFA will allow Manchester City and Manchester United to compete in European competitions alongside their 'sister clubs' OGC Nice and Girona. ✅ pic.twitter.com/czcwXHXCzN
— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) July 5, 2024
Πηγή: england365.gr