Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν αποκάλυψε την επιθυμία του να δει την Γερμανία να έχει κατοχή μπάλας για να φέρει σε δύσκολη θέση την Ισπανία ενώ έκανε ειδική μνεία στο 16χρονο αστέρι των Ιβήρων, Λαμίν Γιαμάλ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Ισπανία έχει παίξει με διαφορά το καλύτερο και πιο θεαματικό ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής στο Euro 2024 όμως αν θέλει να φτάσει στα ημιτελικά και να συνεχίσει την πορεία της προς την κατάκτηση του τροπαίου, θα χρειαστεί να υπερκεράσει το εμπόδιο της Γερμανίας που την αντιμετωπίζει το βράδυ της Παρασκευής (5/7, 19:00).

Κάτι που δεν θα είναι εύκολη υπόθεση από τη στιγμή που και η διοργανώτρια έχει δείξει ένα δυνατό πρόσωπο στην εκκίνηση του τουρνουά, με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν να προειδοποιεί μέσω συνέντευξης Τύπου για τις υψηλές βλέψεις της "Μάνσαφτ":

"Θα είμαστε καλά προετοιμασμένοι και έχουμε αυτοπεποίθηση πως θα κάνουμε ένα καλό ματς την Παρασκευή. Η Ισπανία προσπαθεί πάντα να πιέσει ψηλά για να αναγκάσει σε λάθη τον αντίπαλο, αυτή είναι μία αρετή που έχουν κερδίσει και δεν έχουν πια μόνο το τίκι-τάκα.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αμυνθείς απέναντι σε μία ομάδα που θα έχει πολλή κατοχή, αλλά θέλουμε και εμείς να έχουμε τη μπάλα. Αυτό είναι πάντα πιο ευχάριστο και αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε, ξέροντας βέβαια πως δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό για 90 λεπτά.

Θα υπάρχουν πάντως κομμάτια του αγώνα όπου θα θελήσουμε να επιτεθούμε και να τους κάνουμε δύσκολη τη ζωή", τόνισε αρχικά ο Νάγκελσμαν, για να προσθέσει αναφορικά με τον Γιαμάλ: "Είναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο, είναι συνεπής όλη τη χρονιά.

Λίγοι παίκτες της Μπαρτσελόνα ήταν σταθεροί καθόλη τη διάρκεια της σεζόν. Θα δούμε πώς θα αντιδράσει όταν τα πράγματα γίνουν ζόρικα. Η προσοχή μου είναι λιγότερο στον Γιαμάλ και περισσότερο στον... Τζαμάλ (Μουσιάλα)".

Κληθείς δε να απαντήσει στο αν έχει στο μυαλό του λίστα με εκτελεστές πέναλτι, σε περίπτωση που η πρόκριση κριθεί στη σχετική διαδικασία, απάντησε: "Έχουμε μία λίστα στο μυαλό μας αλλά είναι σημαντικό οι συγκεκριμένοι παίκτες να βρίσκονται στο γήπεδο εκείνη τη στιγμή.

Έχουμε πολλούς παίκτες και δεν έχω αμφιβολία πως θα βρούμε τους καταλληλότερους αν χρειαστεί να πάμε στα πέναλτι".

Πηγή: sport24.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Euro 2024: Ο Σάκα ντρίμπλαρε όποτε ήθελε τον Έμπισερ και οδήγησε την Αγγλία στα ημιτελικά-ThemaSports
07/07 @ 13:30

Euro 2024: Ο Σάκα ντρίμπλαρε όποτε ήθελε τον Έμπισερ και οδήγησε την Αγγλία στα ημιτελικά

Ο Μπουκάγιο Σάκα εξιλεώθηκε για το χάμενο πέναλτι στον τελικό του Euro 2020 με μια σπουδαία εμφάνιση (και ένα εύστοχο πέναλτι) κόντρα στην Ελβετία, πραγματοποιώντας την κορυφαία εμφάνιση της καριέρας του σε μεγάλο τουρνουά με τα τρία λιοντάρια

Euro 2024, Σάουθγκεϊτ: "Δεν είναι φυσιολογικό να σου ρίχνουν μπύρα, ανέλαβα αυτή τη δουλειά για να βελτιώσω το αγγλικό ποδόσφαιρο"-ThemaSports
07/07 @ 12:15

Euro 2024, Σάουθγκεϊτ: "Δεν είναι φυσιολογικό να σου ρίχνουν μπύρα, ανέλαβα αυτή τη δουλειά για να βελτιώσω το αγγλικό ποδόσφαιρο"

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ οδήγησε το Σάββατο (6/7) την Αγγλία στα ημιτελικά του Euro 2024 και στις δηλώσεις του ανέφερε ότι ένας από τους λόγους που ανέλαβε ομοσπονδιακός ήταν για να χαρίσει αυτές τις στιγμές στον αγγλικό λαό

Euro 2024: Ο Πίκφορντ είχε σημειώσεις στο παγούρι του για το που σουτάρουν στα πέναλτι ο Τσούμπερ και οι συμπαίκτες του (Φωτογραφία)-ThemaSports
07/07 @ 12:00

Euro 2024: Ο Πίκφορντ είχε σημειώσεις στο παγούρι του για το που σουτάρουν στα πέναλτι ο Τσούμπερ και οι συμπαίκτες του (Φωτογραφία)

Ο Τζόρνταν Πίκφορντ είχε προετοιμαστεί για τα πέναλτι, καθώς είχε σημειώσεις στο παγούρι του για τα σημεία που εκτελούν οι παίκτες της Ελβετίας.

Παίζει κανονικά στον ημιτελικό της Αγγλίας ο Χάρι Κέιν!-ThemaSports
06/07 @ 23:51

Παίζει κανονικά στον ημιτελικό της Αγγλίας ο Χάρι Κέιν!

Διαθέσιμος κανονικά για την εθνική Αγγλίας θα είναι ο Χάρι Κέιν, παρά τον άσχημο τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Ελβετία, στην παράταση.

Euro 2024: Τα ζευγάρια των ημιτελικών και το πρόγραμμα μέχρι τον τελικό-ThemaSports
06/07 @ 23:56

Euro 2024: Τα ζευγάρια των ημιτελικών και το πρόγραμμα μέχρι τον τελικό

Η Ολλανδία νίκησε με ανατροπή την Τουρκία και συμπλήρωσε το παζλ των ημιτελικών του Euro 2024. Δείτε το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ