Ρίχνουν τον μέσο όρο ηλικίας - ΕΝΙΣΧΥΣΗ με προσδοκίες

Ρίχνουν τον μέσο όρο ηλικίας - ΕΝΙΣΧΥΣΗ με προσδοκίες

Ο συνεχίζεται στην ΑΕΛ, με τους Κόλμαν και Γιάννου να «σκανάρουν» βιογραφικά, ώστε να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο ενόψει της νέας σεζόν.

Μέχρι τώρα ανακοίνωσε μισή ντουζίνα ποδοσφαιριστές. Με τους τέσσερις εξ αυτών να αποτελούν ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την περσινή σεζόν. Παράλληλα, ενισχύθηκε με Κύπριους ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τους Ζαχαρίου, Φιλιώτη, Μάμα και Τρισκόφκσι. Απέκτησε επίσης τους Λούθερ Σινγκ και τον τερματοφύλακα Μπράγκα.

Κοινό χαρακτηριστικό των ποδοσφαιριστών, με εξαίρεση τον Τρισκόφσκι, βρίσκονται σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία. Ο Μάμας είναι 23 ετών, ο Φιλιώτης 29, ο Ζαχαρίου 28, και ο Σινγκ 26. Αυτό φανερώνει την πρόθεση των Κρίς Κόλμαν και Παναγιώτη Γιάννου ώστε να μειώσουν τον μέσο όρο ηλικίας της ομάδας.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών πρώην παίκτης των ΑΕΚ και Άρη

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών πρώην παίκτης των ΑΕΚ και Άρη

Την τελευταία πνοή του σε ηλικία 50 ετών άφησε ο Άντε Γκργκούρεβιτς, πρώην παίκτης των ΑΕΚ και Άρη.