Οι Άγγλοι φίλαθλοι κάνουν... απόβαση στο Ντίσελντορφ, παρά το γεγονός ότι δεν θα καταφέρουν όλοι να μπουν στο γήπεδο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το Σάββατο η εθνική ομάδα της Αγγλίας θα αντιμετωπίσει την Ελβετία στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Ντίσελντορφ. 

Οι Άγγλοι έχουν εξασφαλίσει 6.000 εισιτήρια για την προσεχή αναμέτρηση των προημιτελικών, ωστόσο έξω από το γήπεδο και γενικά στην πόλη θα βρεθούν πάνω από 40.000 οπαδοί!

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, οι αρμόδιες αρχές της Γερμανίας έχουν αποφασίσει να τηρήσουν πιο ελαστική στάση απέναντι στους Άγγλους φιλάθλους, οι οποίοι ψάχνουν στη «μαύρη αγορά» για ένα εισιτήριο με το οποίο θα καταφέρουν να δώσουν το παρών στο κρίσιμο παιχνίδι με την Ελβετία.

sdna.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παίζει κανονικά στον ημιτελικό της Αγγλίας ο Χάρι Κέιν!-ThemaSports
06/07 @ 23:51

Παίζει κανονικά στον ημιτελικό της Αγγλίας ο Χάρι Κέιν!

Διαθέσιμος κανονικά για την εθνική Αγγλίας θα είναι ο Χάρι Κέιν, παρά τον άσχημο τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Ελβετία, στην παράταση.

Euro 2024: Τα ζευγάρια των ημιτελικών και το πρόγραμμα μέχρι τον τελικό-ThemaSports
06/07 @ 23:56

Euro 2024: Τα ζευγάρια των ημιτελικών και το πρόγραμμα μέχρι τον τελικό

Η Ολλανδία νίκησε με ανατροπή την Τουρκία και συμπλήρωσε το παζλ των ημιτελικών του Euro 2024. Δείτε το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε.

Η Ολλανδία επέστρεψε από την «κόλαση», λύγισε την Τουρκία (2-1) και πάει για το... θαύμα!-ThemaSports
06/07 @ 23:55

Η Ολλανδία επέστρεψε από την «κόλαση», λύγισε την Τουρκία (2-1) και πάει για το... θαύμα!

Η Ολλανδία κατάφερε να «λυγίσει» την… σκληρά μαχόμενη Τουρκία και με μία τρομερή ανατροπή, μέσα σε μόλις έξι λεπτά, πήρε το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά του EURO 2024 (06/07, 2-1), εκεί όπου την περιμένει ήδη η Αγγλία.

Η Αγγλία στον ημιτελικό του EURO – Απέκλεισε την Ελβετία στα πέναλτι, το τρόπαιο μπορεί να έρθει… ακόμη σπίτι!-ThemaSports
06/07 @ 21:40

Η Αγγλία στον ημιτελικό του EURO – Απέκλεισε την Ελβετία στα πέναλτι, το τρόπαιο μπορεί να έρθει… ακόμη σπίτι!

Βλέπει κανείς το παιχνίδι και μιλά για την «αυταπάρνηση» της Αγγλίας. Βλέπει ένας άλλος το παιχνίδι και μπορεί με χαρακτηριστική ευκολία να αναφερθεί στην εκπληκτική και ψυχωμένη Ελβετία. Όποια και αν περνούσε, θα ήταν… δίκαιο, με τις αναγνώσεις της αναμέτρησης να είναι αρκετές. Ωστόσο, μία μόνο θα μπορούσε να πάρει το εισιτήριο για τον ημιτελικό του EURO 2024. Και τα κατάφεραν τα «τρία Λιοντάρια», με τον Τζόρνταν Πίκφορντ να αναδεικνύεται σε ήρωα!

Ολλανδία-Τουρκία: Το τελευταίο εισιτήριο για την τετράδα περνά από το Βερολίνο-ThemaSports
06/07 @ 12:05

Ολλανδία-Τουρκία: Το τελευταίο εισιτήριο για την τετράδα περνά από το Βερολίνο

Το τελευταίο, χρονικά, ματς των προημιτελικών του Euro 2024 διεξάγεται απόψε στις 22:00 (στο Βερολίνο, με την Ολλανδία να αντιμετωπίζει την Τουρκία.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ