Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εντυπωσιακή παρουσίαση που έχει ετοιμάσει η Ρεάλ Μαδρίτης για τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η «M Day» πλησιάζει! Σε περίπου δύο εβδομάδες το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» θα ανοίξει τις εκσυγχρονισμένες πόρτες του για να φιλοξενήσει την παρουσίαση της πιο... θορυβώδους μεταγραφής στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης. Ό,τι και να γίνει στο Euro με τη Γαλλία (την Παρασκευή αντιμετωπίζει την Πορτογαλία στα προημιτελικά), ο Εμπαπέ θα παρουσιαστεί επίσημα από τη «Βασίλισσα» την Τρίτη 16 Ιουλίου.

Σε περίπτωση που αποκλειστούν οι «μπλε», ο Γάλλος σούπερ σταρ θα μπορεί να πάει διακοπές για λίγες μέρες και θα τις διακόψει για λίγο για ένα γρήγορο ταξίδι στη Μαδρίτη, προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να παρουσιαστεί μπροστά στους οπαδούς των «μερένχες». «Θα είναι η πιο εντυπωσιακή παρουσίαση από όσες έχουν γίνει ποτέ με ποδοσφαιριστή», ισχυρίζονται οι άνθρωποι του ισπανικού συλλόγου.

Είναι σχεδόν δεδομένο πως το «Μπερναμπέου» θα είναι κατάμεστο, με 80.000 οπαδούς της Ρεάλ να δίνουν το παρών. Μάλιστα, οι περισσότεροι αναμένεται να φορούν τη φανέλα του, με το νούμερο 9 στην πλάτη. Ο Εμπαπέ σεβάστηκε τις ιεραρχίες και παρότι ήθελε το «10», το οποίο φοράει και στην εθνική ομάδα της Γαλλίας, δεν το διεκδίκησε από τον Λούκα Μόντριτς.

 

Εμπαπέ: «Κάθε φορά κάτι πήγαινε λάθος με τη μάσκα - Τη βαρέθηκα και θέλω να τη βγάλω γρήγορα»

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποκόμισε έναν τραυματισμό στο ματς της Γαλλίας με την Αυστρία και η μάσκα που αναγκάζεται να φορά έκτοτε έφερε και την... γκρίνια του ιδίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι ο απόλυτος τρόμος να παίζεις με προστατευτική μάσκα, είναι βαρετό και περιμένω να την βγάλω όσο γίνεται πιο γρήγορα. Χρειάστηκε να την αλλάξω επειδή κάθε φορά κάτι πήγαινε λάθος με την μάσκα. Περιορίζει την όρασή μου και μου δημιουργεί προβλήματα με τον ιδρώτα στο μέτωπο.

Νιώθω λες και είμαι καλεσμένος στο Euro ως VIP μέλος και βλέπω τρισδιάστατους τους παίκτες στο γήπεδο. Όταν σπας τη μύτη σου και δεν κάνεις εγχείρηση, γίνεσαι στόχος. Ήξερα τί θα περάσω αλλά είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα για τη φανέλα».

 
sportal.gr
 

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τριάρα πριν την Πάφο-ThemaSports
06/07 @ 18:11

Τριάρα πριν την Πάφο

Μεγάλη νίκη με 3-0 για την Έλφσμποργκ που επικράτησε με 3-0 της Μπρομαποικάρνα, πριν τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα την ερχόμενη Πέμπτη (11/7), για τον 1ο προκριματικό του Europa League κόντρα στην Πάφο.

Η UEFA αποφάσισε για Σίτι, Γιουνάιτεντ και... Ευρώπη, για τη νέα σεζόν - Επίσημη τοποθέτηση και για Τζιρόνα-Νις!-ThemaSports
05/07 @ 18:51

Η UEFA αποφάσισε για Σίτι, Γιουνάιτεντ και... Ευρώπη, για τη νέα σεζόν - Επίσημη τοποθέτηση και για Τζιρόνα-Νις!

Κανονικά θα αγωνιστούν στην Ευρώπη τη νέα σεζόν, τόσο η Μάντσεστερ Σίτι, όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τις συζητήσεις με την UEFA, αναφορικά με το «κοινό» διοικητικό καθεστώς, να ευδοκιμούν και… επίσημα. Κανένα ζήτημα για Τζιρόνα και Νις, άπαντες παίζουν κανονικά, στην διοργάνωση στην οποία ανήκουν.

Από τον Απόλλωνα, στην Αγγλία ο Νταρίκουα! Η νέα του ομάδα...-ThemaSports
05/07 @ 17:51

Από τον Απόλλωνα, στην Αγγλία ο Νταρίκουα! Η νέα του ομάδα...

Στην Αγγλία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τεντάι Νταρίκουα.

Το ζεύγος Μπέκαμ φόρεσε ξανά το εμβληματικό νυφικό look του για τα 25 χρόνια από τον γάμο του-ThemaSports
05/07 @ 09:21

Το ζεύγος Μπέκαμ φόρεσε ξανά το εμβληματικό νυφικό look του για τα 25 χρόνια από τον γάμο του

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ φόρεσαν, 25 χρόνια μετά, το εμβληματικό νυφικό look τους με αφορμή την επέτειο τους.

«Όλα έδειξαν πως έπρεπε να το έχουμε πάρει...»: Ο Αρτέτα ξέρει ότι χάθηκε τεράστια ευκαιρία για την Άρσεναλ (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/07 @ 17:31

«Όλα έδειξαν πως έπρεπε να το έχουμε πάρει...»: Ο Αρτέτα ξέρει ότι χάθηκε τεράστια ευκαιρία για την Άρσεναλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η περασμένη σεζόν είτε θα τον στοιχειώνει, είτε θα τον πεισμώσει για τα επόμενα χρόνια. Ο Μικέλ Αρτέτα ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πώς χάθηκε ο τίτλος της Πρέμιερ για το 2024, βλέπει και ξαναβλέπει στοιχεία κι επιδόσεις, αλλά η πραγματικότητα είναι τέτοια που έγραψε ότι η Σίτι θριάμβευσε ξανά...

Μόνο για ένα πράγμα ΔΕΝ μίλησε ο Σλοτ και ο κόσμος της Λίβερπουλ ανησυχεί: «Έχουμε πολύ καλό ρόστερ»!-ThemaSports
05/07 @ 16:02

Μόνο για ένα πράγμα ΔΕΝ μίλησε ο Σλοτ και ο κόσμος της Λίβερπουλ ανησυχεί: «Έχουμε πολύ καλό ρόστερ»!

Μπορεί ο Άρνε Σλοτ να μίλησε για όλους και για όλα, στην πρώτη συνέντευξη Τύπου του ως προπονητής της Λίβερπουλ, όμως μία ερώτηση μοιάζει μόνο να… απέφυγε. Αυτή που αφορούσε τις μεταγραφές, κάνοντας απλώς λόγο για «πλούσιο» σε υλικό ρόστερ, λόγω Γιούργκεν Κλοπ!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ