Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εντυπωσιακή παρουσίαση που έχει ετοιμάσει η Ρεάλ Μαδρίτης για τον Κιλιάν Εμπαπέ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η «M Day» πλησιάζει! Σε περίπου δύο εβδομάδες το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» θα ανοίξει τις εκσυγχρονισμένες πόρτες του για να φιλοξενήσει την παρουσίαση της πιο... θορυβώδους μεταγραφής στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης. Ό,τι και να γίνει στο Euro με τη Γαλλία (την Παρασκευή αντιμετωπίζει την Πορτογαλία στα προημιτελικά), ο Εμπαπέ θα παρουσιαστεί επίσημα από τη «Βασίλισσα» την Τρίτη 16 Ιουλίου.
Σε περίπτωση που αποκλειστούν οι «μπλε», ο Γάλλος σούπερ σταρ θα μπορεί να πάει διακοπές για λίγες μέρες και θα τις διακόψει για λίγο για ένα γρήγορο ταξίδι στη Μαδρίτη, προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να παρουσιαστεί μπροστά στους οπαδούς των «μερένχες». «Θα είναι η πιο εντυπωσιακή παρουσίαση από όσες έχουν γίνει ποτέ με ποδοσφαιριστή», ισχυρίζονται οι άνθρωποι του ισπανικού συλλόγου.
Είναι σχεδόν δεδομένο πως το «Μπερναμπέου» θα είναι κατάμεστο, με 80.000 οπαδούς της Ρεάλ να δίνουν το παρών. Μάλιστα, οι περισσότεροι αναμένεται να φορούν τη φανέλα του, με το νούμερο 9 στην πλάτη. Ο Εμπαπέ σεβάστηκε τις ιεραρχίες και παρότι ήθελε το «10», το οποίο φοράει και στην εθνική ομάδα της Γαλλίας, δεν το διεκδίκησε από τον Λούκα Μόντριτς.
Εμπαπέ: «Κάθε φορά κάτι πήγαινε λάθος με τη μάσκα - Τη βαρέθηκα και θέλω να τη βγάλω γρήγορα»
Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποκόμισε έναν τραυματισμό στο ματς της Γαλλίας με την Αυστρία και η μάσκα που αναγκάζεται να φορά έκτοτε έφερε και την... γκρίνια του ιδίου.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Είναι ο απόλυτος τρόμος να παίζεις με προστατευτική μάσκα, είναι βαρετό και περιμένω να την βγάλω όσο γίνεται πιο γρήγορα. Χρειάστηκε να την αλλάξω επειδή κάθε φορά κάτι πήγαινε λάθος με την μάσκα. Περιορίζει την όρασή μου και μου δημιουργεί προβλήματα με τον ιδρώτα στο μέτωπο.
Νιώθω λες και είμαι καλεσμένος στο Euro ως VIP μέλος και βλέπω τρισδιάστατους τους παίκτες στο γήπεδο. Όταν σπας τη μύτη σου και δεν κάνεις εγχείρηση, γίνεσαι στόχος. Ήξερα τί θα περάσω αλλά είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα για τη φανέλα».
Το προανήγγειλαν τον προηγούμενο μήνα από την ηγεσία της ΚΟΠ. Το επανέλαβε προχθές στη συνέντευξη του στον Capital TV, ο πρόεδρος της επιτροπής εθνικών ομάδων Φώτης Φωτίου…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/10 @ 22:34
Ο μπράβος του Λιονέλ Μέσι σκόραρε με φοβερό βολέ στην προπόνηση, πανηγύριζοντάς το έξαλλα.
15/10 @ 20:48
Μόνο οι ΗΠΑ, οι οποίες συνδιοργανώνουν το Παγκόσμιο Κύπελλο θα αγωνιστούν στο τουρνουά από τις πέντε πρώτες σε πληθυσμό χώρες.
15/10 @ 17:17
Μπελάδες με το νόμο στην πατρίδα του έχει ο Βινίσιους.
15/10 @ 13:44
Με μοντέλο... Champions League θα διεξάγονται τα προκριματικά των Εθνικών ομάδων; - Όλα τα δεδομένα
15/10 @ 11:14
Ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Νότιγχαμ Φόρεστ, παρουσιάζει το «Athletic».
14/10 @ 20:43
Ο Σιμόν Μπουαμπρέ ενίσχυσε τη Γαλλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ20 μόνο σε δύο ματς, κατόπιν απόφασης της σαουδαραβικής ομάδας όπου ανήκει.
BEST OF THEMASPORTS