Πόλυς Χαραλάμπους

Εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κάποιος, ότι ο 30χρονος Τσέχος διεθνής Γιάρομιρ Ζμρχάλ (δύσκολο στην προφορά το επώνυμο του) αποτελεί προσωπική επιλογή του νέου προπονητή του Απόλλωνα Άντριαν Γκούλα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Πρόκειται για παίχτη που καλύπτει όλη την αριστερή πλευρά, έχει… σηκώσει κάμποσους τίτλους στην καριέρα του. Πρώτα με την Σλάβια Πράγας, όπου πήρε δυο πρωταθλήματα και δυο κύπελλα Τσεχίας, τα τελευταία χρόνια έζησε μεγάλες στιγμές με την Σλόβαν Μπρατισλάβας αναδείχθηκε τρεις φορές πρωταθλητής Σλοβακίας.

Είχε και πέρασμα από την Ιταλία στην Μπρέσια, στην πρώτη του χρονιά έζησε την εμπειρία του Καμπιονάτο. Έπαιξε 23 φορές στην εθνική Τσεχίας. Στα ντουζένια του, όταν ήταν 24 χρόνων, η χρηματιστηριακή του αξία είχε φτάσει μέχρι τα 3,25 εκατομμύρια ευρώ!  

Είχε βγει προς τα έξω, ότι ο νέος κόουτς των κυανολεύκων προτιμά παίχτες κάτω των 30 χρόνων. Ο Ζμρχάλ είναι στο όριο (σε ένα μήνα γίνεται 31 χρόνων- γεννήθηκε 2/08/1993), αλλά προφανώς τον φέρνει ο Γκούλα, επειδή ξέρει ακριβώς τι μπορεί να του δώσει στο γήπεδο…

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, είχε 28 συμμετοχές και δυο γκολ στο πρωτάθλημα Σλοβακίας και αρκετά λεπτά συμμετοχής σε ευρωπαικούς αγώνες. Η πιο παραγωγική του χρονιά στην Σλόβαν, ήταν η σεζόν 2021-22, όπου έπαιξε 28 φορές στο πρωτάθλημα, σημειώνοντας και 8 γκολ. Πριν 4 μέρες έμεινε ελεύθερος από την Σλόβαν.

Έπαιξε ενάντια στον ΑΠΟΕΛ…

Δεν έπαιξε σε κανένα από τα περσινά δυο παιχνίδια της Σλόβαν με τον Άρη για τα πλέι οφφ του Γιουρόπα Ληγκ. Η «ταξιαρχία» είχε αποκλείσει τους Σλοβάκους, μπαίνοντας στους ομίλους. Τον Αύγουστο του 2017, είχε τεθεί αντιμέτωπος δυο φορές με τον ΑΠΟΕΛ, αγωνιζόμενος στην Σλάβια Πράγας, για τα προκριματικά του Τσιάμπιονς Ληγκ. Η Κυπριακή ομάδα τους είχε αποκλείσει με νίκη 2-0 στην Λευκωσία και λευκή ισοπαλία στην Πράγα.    

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 Κάλεσμα για νέα μέλη με εκπληκτικό βίντεο!-ThemaSports
06/07 @ 19:20

Κάλεσμα για νέα μέλη με εκπληκτικό βίντεο!

Το σωματείο του Απόλλωνα εξέδωσε ανακοίνωση με ένα video που καλεί τον κόσμο να γίνουν μέλη των «κυανόλευκων».

Έρχεται λιμάνι ο Ντε Αλμέιδα!-ThemaSports
05/07 @ 23:19

Έρχεται λιμάνι ο Ντε Αλμέιδα!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Sessi D’Almeida βρίσκεται ο Απόλλωνας.

Γι' αυτόν το λόγο ο Μπαραόνα επέλεξε τον Απόλλωνα- Οι πρώτες του δηλώσεις-ThemaSports
05/07 @ 20:23

Γι' αυτόν το λόγο ο Μπαραόνα επέλεξε τον Απόλλωνα- Οι πρώτες του δηλώσεις

Τις πρώτες του δηλώσεις παραχώρησε ο Κοσταρικανός ποδοσφαιριστής στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας, αναφορικά με τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα και τις φιλοδοξίες του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι αντίπαλοι της Apollon Ladies στο Champions League Γυναικών-ThemaSports
05/07 @ 18:39

Οι αντίπαλοι της Apollon Ladies στο Champions League Γυναικών

Στον έκτο όμιλο της πρώτης φάσης του UEFA Women's Champions League κληρώθηκαν οι Apollon Ladies μαζί με τις Πιούνικ Αρμενίας, Μούρα Σλοβενίας και Γκλέντοραν Βορείου Ιρλανδίας.

Κάτοικος... Κολοσσίου και με τη βούλα ο Μπαραόνα!-ThemaSports
05/07 @ 18:07

Κάτοικος... Κολοσσίου και με τη βούλα ο Μπαραόνα!

Την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Κάρλος Μπαραόνα, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ανακοίνωσε ο Απόλλωνας.

Παρουσιάζει τον Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας-ThemaSports
05/07 @ 16:51

Παρουσιάζει τον Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας

Με μία λιτή ανακοίνωση, ο Απόλλωνας ενημερώνει τα ΜΜΕ, αλλά και τον κόσμο του, ότι το απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης (10/07, 16:00), θα παρουσιάσει σε συνέντευξη Τύπου, τον νέο προπονητή της ομάδας, Αντριάν Γκούλα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ