Βρίσκει τον τρόπο στις πρεμιέρες

Βρίσκει τον τρόπο στις πρεμιέρες

Η Ομόνοια τα πάει καλά σε γενικές γραμμές στις τελευταίες 5 πρεμιέρες της

Η σημερινή κλήρωση έφερε τον Εθνικό Άχνας στον δρόμο της Ομόνοιας για την 1η αγωνιστική , κάτι που δίνει την ευκαιρία στην ομάδα του Νταμπράουσκας να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της.

Για το τριφύλλι θετικό πρόσημο αποτελεί το γεγονός ότι στις τελευταίες πέντε πρεμιέρες έχει απολογισμό 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.

Συγκεκριμένα κέρδισε Σαλαμίνα, Δόξα , ΑΕΛ, έχασε από Ακρίτα και έφερε ισοπαλία με την Πάφο.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει πρόσκαιρα την περιοχή, σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας. Το βαρομετρικό χαμηλό με την ονομασία BYRON, αρχίζει να επηρεάζει το νησί από το βράδυ της Παρασκευής. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήματα σκόνη.