Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε αντιπρόεδρος του Απόλλωνα, Φάνος Κιννής, ο οποίος ανέφερε ανάμεσα σε άλλα, ότι ο φετινός προϋπολογισμός θα είναι μειωμένος και ως εκ τούτου, ενδέχεται να μην κάνουν 17 προσθηκες για τον Κατάλογο Α.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

Για τις μεταγραφές: «Ήταν κάποια διαδικαστικά θέματα που έπρεπε να ολοκληρωθούν και τώρα που είμαστε έτοιμοι ανακοινώσαμε τους παίκτες που υπέγραψαν»

Για το διαζύγιο με Ματσίν: «Ήταν κάποια νομικά θέματα που έπρεπε να ακολουθήσουμε, έτσι έπρεπε να γίνει και έτσι έγινε».

Για την ενίσχυση: «Θα πάρουμε όσους παίκτες χρειάζεται για να συγκροτήσουμε μία δυνατή ομάδα. Θα πάρουμε αυτούς που χρειάζεται η ομάδα και με την απαιτούμενη ποιότητα»

Για τους Κύπριους παίκτες: «Δεν υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι Κύπριοι παίκτες που να είναι και ελεύθεροι. Έχουμε τους Χάμπο και Μαλεκκίδη. Ο Μαλεκκίδης είναι ένα παιδί με απίστευτο φιλότιμο και ανταμείβεται με την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο. Στηρίζουμε πολλά σε αυτόν».

Για τα νέα αποκτήματα: «Αν με ρωτάτε αγωνιστικά, ποτέ δεν ασχολούμαι ούτε εγώ ούτε ο πρόεδρος. Υπάρχουν υπεύθυνοι για αυτά. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές, γίνεται πολύ καλή μελέτη για τον τρόπο επιλογής των παικτών. Θέλουμε να προσθέσουμε στην ομάδα ταχύτητα και ποιότητα. Οι περσινές μεταγραφές λένε την αλήθεια και γι’ αυτό προχωρήσαμε σε αλλαγές»

Για τον προϋπολογισμό: «Ο προϋπολογισμός θα είναι μειωμένος φέτος, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η ποιότητα των παικτών που θα έρθουν δεν θα είναι υψηλή. Τα λεφτά δεν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο. Θα δώσουμε λεφτά, αλλά ο προϋπολογισμός θα είναι μειωμένος και γι’ αυτό ίσως να μην πάρουμε 17 ξένους».

Για τον Γκούλα: «Ήταν στις επιλογές μας τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά για κάποιους λόγους δεν έκλεισε τότε η συμφωνία. Μίλησε μαζί του ο πρόεδρος και θεωρούμε ότι είναι ένας πολύ καλός προπονητής που θα δώσει στην ομάδα αυτό που θέλουμε. Όλοι κρίνονται στο γήπεδο. Η ομάδα πλέον θα αγωνίζεται με ένα στυλ ποδοσφαίρου, οπότε ο κάθε παίκτης που θα έρχεται θα προσαρμόζεται σε αυτό και θεωρούμε ότι θα είμαστε πολύ ανταγωνιστική ομάδα».

Για τον κόσμο: «Είναι απογοητευμένος από τις τελευταίες δύο σεζόν. Άρα εμείς με τα αποτελέσματά μας θα πρέπει να τον φέρουμε στο γήπεδο.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι αντίπαλοι της Apollon Ladies στο Champions League Γυναικών-ThemaSports
05/07 @ 18:39

Οι αντίπαλοι της Apollon Ladies στο Champions League Γυναικών

Στον έκτο όμιλο της πρώτης φάσης του UEFA Women's Champions League κληρώθηκαν οι Apollon Ladies μαζί με τις Πιούνικ Αρμενίας, Μούρα Σλοβενίας και Γκλέντοραν Βορείου Ιρλανδίας.

Κάτοικος... Κολοσσίου και με τη βούλα ο Μπαραόνα!-ThemaSports
05/07 @ 18:07

Κάτοικος... Κολοσσίου και με τη βούλα ο Μπαραόνα!

Την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Κάρλος Μπαραόνα, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ανακοίνωσε ο Απόλλωνας.

Παρουσιάζει τον Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας-ThemaSports
05/07 @ 16:51

Παρουσιάζει τον Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας

Με μία λιτή ανακοίνωση, ο Απόλλωνας ενημερώνει τα ΜΜΕ, αλλά και τον κόσμο του, ότι το απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης (10/07, 16:00), θα παρουσιάσει σε συνέντευξη Τύπου, τον νέο προπονητή της ομάδας, Αντριάν Γκούλα.

Κυκλοφόρησε το επετειακό τεύχος του επίσημου περιοδικού του Απόλλωνα με συνέντευξη Άντρου Χριστοδούλου-ThemaSports
04/07 @ 13:28

Κυκλοφόρησε το επετειακό τεύχος του επίσημου περιοδικού του Απόλλωνα με συνέντευξη Άντρου Χριστοδούλου

Ο Απόλλωνας ενημερώνει τον κόσμο του ότι το επετειακό και συλλεκτικό τεύχος (157) του επίσημου περιοδικού «ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ», κυκλοφορεί από σήμερα Πέμπτη (04/07) online και δωρεάν...

Κιρζης: «Κομμάτι της κουλτούρας της Λεμεσού ο Απόλλωνας - Ποτέ δεν λυγίζει»-ThemaSports
04/07 @ 13:15

Κιρζης: «Κομμάτι της κουλτούρας της Λεμεσού ο Απόλλωνας - Ποτέ δεν λυγίζει»

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης, έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, μέσω του επετειακού τεύχους του περιοδικού των «κυανολεύκων» για τα 70 χρόνια ζωής του συλλόγου.

ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑΣ ο Jaromír Zmrhal-ThemaSports
04/07 @ 10:28

ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑΣ ο Jaromír Zmrhal

Και επίσημα στον Απόλλωνα ο Jaromír Zmrhal

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ