Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη νέα εποχή στον Απόλλωνα: «Είναι μια καινούρια χρονιά μετά την τραγική πορεία της ομάδας την περσινή αγωνιστική περίοδο. Έχουμε προβεί σε μια ριζική αλλαγή σε όλα τα επίπεδα, με την έλευση του κ. Άντριαν Γκούλα μαζί με τους συνεργάτες του. Έχουμε προχωρήσει στην απόκτηση 4 παικτών. Σε λίγα λεπτά θα ανακοινωθεί ο Σελεστίν και τις επόμενες ώρες ο Ντιονέ».

Για τις επόμενες κινήσεις: «Έχουμε στείλει συμβόλαια σε κάποιους παίκτες, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, με κύριο αυτό της ταχύτητας. Ευελπιστούμε ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε τις απαντήσεις που θέλουμε. Οι πλείστοι παίκτες που θα αποκτηθούν θα είναι κάτω των 30. Παίρνουν σειρά οι μέσοι και ακόμη ένας ακραίος επιθετικός».

Για το λόγο που επιλέχθηκε ο Γκούλα: «Είναι ένας προπονητής που έχει την ίδια φιλοσοφία με την ομάδα. Παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο κατοχής και επιβολής. Θα πρέπει ο ίδιος να βάλε τη σφραγίδα και να θέσει τις βάσεις για μια πορεία που θα είναι αντάξια των προσδοκιών του κόσμου του Απόλλωνα».

Για το λόγο που καθυστέρησε η επισημοποίηση της πρόσληψης του Γκούλα: «Ήταν κάποια νομικά ζητήματα που προέκυπταν από τη συνεργασία με τον κ. Ματσίν».

Αν ήταν συναινετικό το διαζύγιο με Ματσίν: «Αυτή την ερώτηση την έκανα και εγώ στον πρόεδρο. Του έχουμε καταβάλει ένα σημαντικό ποσό και απομένει ένα ποσό για το οποίο υπάρχει ακόμη διαπραγμάτευση».

Αν θα αποχωρήσει ο Γιούρσεβιτς: «Ακόμη δεν υπάρχει οτιδήποτε. Αν και εφόσον συμβεί αυ΄το θα πρέπει να επωφεληθεί οικονομικά ο σύλλογος».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Ξεκίνησε από χθες η διάθεση, οι τιμές είναι οι ίδιες ακριβώς με πέρσι. Θέλουμε να δώσουμε ελπίδα και όραμα στον κόσμο της ομάδας. Είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε ένα μεγάλο αριθμό εισιτηρίων διαρκείας».

Για την άρση της απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων: «Έχουμε ήδη στείλει επιστολή στην Ομοσπονδίας. Θέλουμε να έχουμε τους οπαδούς σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι για να μπορέσει να πάρει τη σωστή χροιά το ποδόσφαιρο».

Για τα 20 ευρώ που θα πηγαίνουν στο σωματείο για κάθε εισιτήριο διαρκείας: «Η εταιρεία δίνει 300 χιλιάδες ευρώ στο σωματείο ετησίως. Αυτά τα 20 ευρώ πηγαίνουν απευθείας στις ανάγκες του σωματείου. Η εταιρεία έχει κάνει αποδεκτό το αίτημα του σωματείου για να μπορέσουν να στηριχθούν όλα τα τμήματα αξιοπρεπώς».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 Κάλεσμα για νέα μέλη με εκπληκτικό βίντεο!-ThemaSports
06/07 @ 19:20

Κάλεσμα για νέα μέλη με εκπληκτικό βίντεο!

Το σωματείο του Απόλλωνα εξέδωσε ανακοίνωση με ένα video που καλεί τον κόσμο να γίνουν μέλη των «κυανόλευκων».

Έρχεται λιμάνι ο Ντε Αλμέιδα!-ThemaSports
05/07 @ 23:19

Έρχεται λιμάνι ο Ντε Αλμέιδα!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Sessi D’Almeida βρίσκεται ο Απόλλωνας.

Γι' αυτόν το λόγο ο Μπαραόνα επέλεξε τον Απόλλωνα- Οι πρώτες του δηλώσεις-ThemaSports
05/07 @ 20:23

Γι' αυτόν το λόγο ο Μπαραόνα επέλεξε τον Απόλλωνα- Οι πρώτες του δηλώσεις

Τις πρώτες του δηλώσεις παραχώρησε ο Κοσταρικανός ποδοσφαιριστής στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας, αναφορικά με τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα και τις φιλοδοξίες του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι αντίπαλοι της Apollon Ladies στο Champions League Γυναικών-ThemaSports
05/07 @ 18:39

Οι αντίπαλοι της Apollon Ladies στο Champions League Γυναικών

Στον έκτο όμιλο της πρώτης φάσης του UEFA Women's Champions League κληρώθηκαν οι Apollon Ladies μαζί με τις Πιούνικ Αρμενίας, Μούρα Σλοβενίας και Γκλέντοραν Βορείου Ιρλανδίας.

Κάτοικος... Κολοσσίου και με τη βούλα ο Μπαραόνα!-ThemaSports
05/07 @ 18:07

Κάτοικος... Κολοσσίου και με τη βούλα ο Μπαραόνα!

Την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Κάρλος Μπαραόνα, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ανακοίνωσε ο Απόλλωνας.

Παρουσιάζει τον Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας-ThemaSports
05/07 @ 16:51

Παρουσιάζει τον Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας

Με μία λιτή ανακοίνωση, ο Απόλλωνας ενημερώνει τα ΜΜΕ, αλλά και τον κόσμο του, ότι το απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης (10/07, 16:00), θα παρουσιάσει σε συνέντευξη Τύπου, τον νέο προπονητή της ομάδας, Αντριάν Γκούλα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ