Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, ο οποίος σχολίασε τη μεταγραφή Καμπρέρα και όχι μόνο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

Για τον Καμπρέρα: «Η προσθήκη αφορά έναν επιθετικό που ξεχώρισε για την εκτελεστική του δυνατότητα στην πρώτη του παρουσία με τη φανέλα του Εθνικού. Παίκτης με διαφορετικά στοιχεία από τους ποδοσφαιριστάς που είχαμε πέρσι στην επίθεση. Έχουμε δείγμα και πιστεύουμε ότι δεν θα έχει θέμα όσον αφορά την προσαρμογή του. Από σήμερα δουλεύει υπό τις οδηγίες του προπονητή μας. Ζητούμενο είναι να μπει όσο πιο γρήγορα στο κλίμα και να προσφέρει αυτά που ευελπιστούμε, μετά την απόκτηση του από τη Νιούελς Ολντ Μπόις. Έχουμε φτάσει σε συμφωνία και ο ίδιος υπέγραψε για τα επόμενα τρία χρόνια».

Για το αν θα αποκτηθεί ακόμη ένας επιθετικός: «Με βάση το αρχικό πλάνο ναι. Έφυγαν δύο από τη γραμμή κρούσης και κάναμε μία προσθήκη. Έχουμε κλείσει άλλο ένα μέτωπο. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε έρθει σε καταρχήν συμφωνία με παίκτη στη μεσαία γραμμή. Δεν θα έρθει στην Ολλανδία, θα τον δούμε στην Κύπρο. Μέχρι πριν από μερικές μέρες είχε υποχρεώσεις με την πρώην ομάδα του, η οποία έφτασε στον τελικό για άνοδο στη Λα Λίγκα. Αφού επιστρέψουμε στην Κύπρο την Κυριακή θα μετράμε αντίστροφα για να μπει και αυτός στις προπονήσεις».

Για τις επόμενες προσθήκες: «Ανάλογα με τις θέσεις που είχαμε αποχωρήσεις. Ουσιαστικά, ο αρχικός προγραμματισμός ενδεχομένως να διαφοροποιηθεί στην πορεία. Ανάλογα με τις επιλογές που υπάρχουν, κατάλογο Α κλπ».

Για τον Τόνγκια: «Δεν έχουμε κάτι το νεότερο».

Για Πονς: «Τον περιμέναμε, δεν κατέστη δυνατό να απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έγινε. Προχωρήσαμε με άλλη περίπτωση».

Για το αν ισχύει ότι η ΑΕΚ έκανε πρόταση τις προηγούμενες μέρες για Ντιουνκού: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν κάναμε κάποια προσπάθεια και δεν δείξαμε ενδιαφέρον».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δύσκολο ξεκίνημα για την ΑΕΚ-ThemaSports
03/07 @ 12:00

Δύσκολο ξεκίνημα για την ΑΕΚ

Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος δεν έφερε «εύκολο» πρόγραμμα για την ΑΕΚ στο ξεκίνημα...

ΑΕΚ: Μετράει δυνάμεις κόντρα στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ-ThemaSports
03/07 @ 09:48

ΑΕΚ: Μετράει δυνάμεις κόντρα στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ

Απόψε (19:00) στην Ολλανδία, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ σε ένα πολύ δυνατό τεστ, στο οποίο ο Χουάν Φεράντο θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση της ΑΕΚ-ThemaSports
01/07 @ 14:28

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την προπόνηση της ΑΕΚ

Συνεχίζει σε ψηλούς ρυθμούς την προετοιμασία της η ΑΕΚ.

Μάριος Παναγιώτου, ο νέος τεχνικός της Κ19-ThemaSports
01/07 @ 13:55

Μάριος Παναγιώτου, ο νέος τεχνικός της Κ19

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον Μάριο Παναγιώτου για προπονητή της Κ19.

Διέψευσε για Ντιουνκού-ThemaSports
01/07 @ 12:18

Διέψευσε για Ντιουνκού

Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, διέψευσε τις πληροφορίες που λένε ότι η ομάδα του είχε κάνει πρόταση στον Ντιουνκού τις προηγούμενες ημέρες.

Έδωσε τα χέρια με Καμπρέρα, υπέγραψε και πόζαρε με την κιτρινοπράσινη φανέλα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
01/07 @ 09:10

Έδωσε τα χέρια με Καμπρέρα, υπέγραψε και πόζαρε με την κιτρινοπράσινη φανέλα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Παίκτης της ΑΕΚ και επίσημα αποτελεί από σήμερα ο Έντσο Καμπρέρα που έκανε... θραύση την περσινή σεζόν (2023-2024) με τη φανέλα του Εθνικού!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ