O Γιώργος Πρίντεζης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της COSMOTE TV, στο πλαίσιο του 3Χ3 Stoiximan AegeanBall Festival, το οποίο διοργάνωσε στη Σύρο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μια γιορτή του μπάσκετ είναι σε εξέλιξη στη Σύρο, όπου λαμβάνει χώρα το 3Χ3 Stoiximan AegeanBall Festival, τουρνουά που διοργανώνει ο Γιώργος Πρίντεζης με τη συμμετοχή πολλών σπουδαίων προσωπικοτήτων του αθλήματος σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο παλαίμαχος Έλληνας φόργουορντ μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV για την Εθνική ομάδα, την κόντρα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, τη δική του σχέση με τους «ερυθρόλευκους» αλλά και τη γενικότερη πορεία της ομάδας του Πειραιά στη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μακάρι να πάνε όλα καλά με την Εθνική και να γυρίσουμε ξανά στις επιτυχίες. Ο Σπανούλης ζει για το μπάσκετ, το αγαπάει πολύ αυτό που κάνει. Είναι της λεπτομέρειας. Αν δουλεύεις πολύ, ό,τι κι αν κάνεις, θα πετύχεις. Η δουλειά και το κίνητρο είναι τα σημαντικότερα. Η αλήθεια είναι ότι στο μυαλό μου το μπάσκετ μπαίνει ξανά πιο έντονα. Πάντα ήμουν συνειδητοποιημένος, δεν τρέφω αυταπάτες. Μπορεί σωματικά άντεχα, αλλά ψυχικά είχα τελειώσει. Ό,τι μπορώ πλέον να κάνω, θα το κάνω και αρκετά καλά.

Ευτυχώς ή δυστυχώς όλα κρίνονται στο τέλος. Ο Ολυμπιακός έπαιξε πάρα πολύ ωραίο μπάσκετ, πήγε στο Final Four και ήταν στην ελίτ, αλλά στο τέλος η αλήθεια είναι ότι δεν τα κατάφερε. Το κακό είναι να μην καταλάβεις τα λάθη σου, αν δεν προσπαθήσεις να γίνεις καλύτερη ομάδα αύριο. Το θέμα είναι να κάνεις την αυτοκριτική σου και να βλέπεις τι είναι αυτό που λείπει.

Πάντα είχα μία διαφορετική άποψη, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν περισσότερα κοινά από αυτά που τους χωρίζουν. Αν εξαιρέσουμε τις τέσσερις γραμμές, πάντα η μία ομάδα τραβάει την άλλη, πάντα η μία ομάδα παρασύρει την άλλη. Είναι και καλό για το ελληνικό μπάσκετ. Είμαι τυχερός που έχω προλάβει τη δεκαετία του '90, με Περιστέρι, Ηρακλή, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ. Μακάρι να γίνει πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα.

Με πειράζουν όλοι οι φίλοι μου, η οικογένειά μου, ξέρουν ότι είμαι λιγάκι συναισθηματικός, ότι είμαι μπούφος. Θα είναι πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο. Θα έχω άγχος. Είναι όλη μου η ζωή στον Ολυμπιακό, έτσι όπως το είχα στο μυαλό μου, ούτε καν σαν όνειρο δεν περίμενα ότι θα πραγματοποιηθεί αυτό. Έχω πάρα πολύ άγχος. Γενικά δεν μου αρέσει καθόλου να βλέπω βιντεάκια, να βλέπω τον εαυτό μου. Πες το κόμπλεξ. Δεν το έχω συνηθίσει.

Η αλήθεια είναι ότι από ένα σημείο και μετά το ονειρευόμουν, δεν άκουγα άλλους, ακολούθησα το ένστικτό μου. Ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό από το να διεκδικήσω κι άλλες ευρωλίγκες ή να πάρω πολλά περισσότερα χρήματα. Το θέμα είναι τι γεμίζει τον καθένα περισσότερο. Ήξερα μέσα μου τι θα με έκανε μέσα μου χαρούμενο. Γι' αυτό πάντα προτρέπω άλλους να ακούν το ένστικτό τους».

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σάσα Βεζένκοφ: Αυτό είναι το αστρονομικό συμβόλαιο που του προσφέρει ο Ολυμπιακός και τον κάνει ΜΙΔΑ της Ευρώπης!-ThemaSports
04/07 @ 18:58

Σάσα Βεζένκοφ: Αυτό είναι το αστρονομικό συμβόλαιο που του προσφέρει ο Ολυμπιακός και τον κάνει ΜΙΔΑ της Ευρώπης!

Η μεγάλη επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ (28 χρόνων, 2.03 μέτρα) στον Ολυμπιακό βρίσκεται προ των πυλών, με τους ερυθρόλευκους να προσφέρουν ηγεμονικό συμβόλαιο στον 28χρονο σούπερ σταρ. Δείτε όλα τα δεδομένα για τη νέα αστρονομική συμφωνία.

Σκάει η ΒΟΜΒΑ μεγατόνων: Επιστρέφει στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ο Βεζένκοφ!-ThemaSports
04/07 @ 18:31

Σκάει η ΒΟΜΒΑ μεγατόνων: Επιστρέφει στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ο Βεζένκοφ!

Ο Σάσα Βεζένκοβ (28 χρόνων, 2.03 μέτρα) επιστρέφει στην Ευρώπη για λογαριασμό του Ολυμπιακού, καθώς αποφάσισε να αφήσει πίσω το NBA και τους Ράπτορς και είπε "όχι" στο ενδιαφέρον που είχε εκφράσει ο Παναθηναϊκός.

Ελλάδα-Αίγυπτος: Πετάει για τα ημιτελικά σε μία ακόμα «γαλανόλευκη» παράσταση στο ΣΕΦ!-ThemaSports
04/07 @ 08:02

Ελλάδα-Αίγυπτος: Πετάει για τα ημιτελικά σε μία ακόμα «γαλανόλευκη» παράσταση στο ΣΕΦ!

Ένα 24ωρο μετά την επιβλητική νίκη επί της Δομινικανής Δημοκρατίας, η Εθνική κλειδώνει την πρωτιά στον όμιλο αντιμετωπίζοντας την Αίγυπτο.

Δομινικανή Δημοκρατία-Ελλάδα: Πανέτοιμη για το πρώτο βήμα στον... δρόμο προς το Παρίσι η «γαλανόλευκη»!-ThemaSports
03/07 @ 08:57

Δομινικανή Δημοκρατία-Ελλάδα: Πανέτοιμη για το πρώτο βήμα στον... δρόμο προς το Παρίσι η «γαλανόλευκη»!

Η Εθνική Ελλάδας ρίχνεται απόψε στη μάχη του Προολυμπιακού τουρνουά, αντιμετωπίζοντας τη Δομινικανή Δημοκρατία σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ.

Προολυμπιακό: Τα δέκα αστέρια που πρέπει να παρακολουθήσετε στο τουρνουά του ΣΕΦ-ThemaSports
02/07 @ 17:33

Προολυμπιακό: Τα δέκα αστέρια που πρέπει να παρακολουθήσετε στο τουρνουά του ΣΕΦ

Η ώρα για το Προολυμπιακό Τουρνουά έφτασε και το SPORT24 σάς παρουσιάζει τα δέκα αστέρια που πρέπει να παρακολουθήσετε στους αγώνες που θα φιλοξενηθούν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Eurobasket 2025: Κατακυρώνεται η προσφορά για το «Παλέ» - Mε τους «ξεσπιτωμένους» τι θα γίνει-ThemaSports
01/07 @ 08:26

Eurobasket 2025: Κατακυρώνεται η προσφορά για το «Παλέ» - Mε τους «ξεσπιτωμένους» τι θα γίνει

Όπως γράψαμε το περασμένο Σάββατο, μόνο μια εταιρία έχει υποβάλει προσφορά για ανάληψη των έργων αναβάθμισης του Παλε Ντε Σπορ της Λεμεσού ενόψει της διοργάνωσης ομίλου στο πλαίσιο του Eurobasket 2025.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ