Μαροκινός δημοσιογράφος «στέλνει» τον Ελ Κααμπί στην Πόλη για υπογραφές με τη Φενέρ!

Μαροκινός δημοσιογράφος «στέλνει» τον Ελ Κααμπί στην Πόλη για υπογραφές με τη Φενέρ!

Συνεχίζονται τα σενάρια γύρω από το μέλλον του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, με Μαροκινό δημοσιογράφο να τονίζει πως θα βρεθεί αύριο (01/07) στην Κωνσταντινούπολη για να υπογράψει στη Φενέρμπαχτσε.

Δίνουν και παίρνουν καθημερινά τα σενάρια γύρω από το μέλλον του Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Ακόμη ένα προέκυψε από το Μαρόκο, με δημοσιογράφο να «στέλνει» τον 31χρονο στράικερ στην Κωνσταντινούπολη για να τελειώσει τη μεταγραφή του στη Φενάρμπαχτσε.

Όπως γράφει στο «Χ» ο Αμπουτζάντ Σοφιάν, ο Ελ Κααμπί θα ταξιδέψει αύριο (01/07) στην Κωνσταντινούπολη για να υπογράψει με την τουρκική ομάδα.

Τονίζει πως το συμβόλαιό του θα έχει διάρκεια 2+1 ετών, ενώ αναφέρει πως θα λαμβάνει 2 εκατ. ευρώ ετησίως και θα πάρει άλλο 1 εκατ. ευρώ ως μπόνους υπογραφής.

Μάλιστα, πολλά τουρκικά Μέσα αναπαράγουν το εν λόγω τιτίβισμα και μένει να φανεί ποια είναι ακριβώς η διάσταση στην όλη υπόθεση με τον σέντερ φορ του Ολυμπιακού.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Χτύπημα» κατά του οργανωμένου εγκλήματος - Το κυπριακό «FBI» ανακοίνωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης!

«Χτύπημα» κατά του οργανωμένου εγκλήματος - Το κυπριακό «FBI» ανακοίνωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης!

Την ίδρυση της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης του Οργανωμένου Εγκλήματος (Δ.Α.Ο.Ε.), όπως έχει αντίστοιχη Διεύθυνση οργανώσει η Ελληνική Δημοκρατία μέσω του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Μάριος Χαρτσιώτης, σε δηλώσεις του μετά από συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη της Ελληνικής Δημοκρατίας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος πραγματοποιούσε επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο.

BEST OF THEMASPORTS