Ενημέρωση από τον Άρη για τη συνέχεια της προετοιμασίας στη Λετονία, που περιλάμβανε… ποδηλασία! Αναλυτικά:

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

Μια διαφορετική προπόνηση περίμενε σήμερα το πρωί της ποδοσφαιριστές της ομάδας μας στη Λετονία. Το πρόγραμμα δεν είχε ούτε γήπεδο, ούτε γυμναστήριο, αλλά ποδηλασία. Πρόθεση του προπονητικού τιμ ήταν να αποφορτίσει λίγο τους ποδοσφαιριστές από τις διπλές προπονήσεις της εβδομάδας και η ποδηλασία στα πανέμορφα και καταπράσινα δρομάκια στη Γιούρμαλα, ήταν ο ιδανικός τρόπος.

Αντίθετα, για τους τρεις διεθνείς ποδοσφαιριστές (Μοντνόρ, Μάτισικ και Μουσσούντα) που ενσωματώθηκαν στην αποστολή την Πέμπτη, το πρόγραμμα περιλάμβανε προπόνηση στο γήπεδο με στόχο να φτάσουν το συντομότερο δυνατό στο επίπεδο ετοιμότητα των υπολοίπων.

Μετά το γεύμα, νωρίς το απόγευμα, οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητες του στο «δωμάτιο διαφυγής» (Escape Room) στην πρωτεύουσα της Λετονίας Ρίγα που απέχει λιγότερο από 30 χιλιόμετρα από τη βάση της ομάδας στη Γιούρμαλα. Πέραν του προφανούς σκοπού που ήταν η χαλάρωση των παικτών και η αλλαγή παραστάσεων, το παιχνίδι αποσκοπούσε στην περεταίρω σύσφιξη των σχέσεων των ποδοσφαιριστών και στη συνεργασία μεταξύ τους.

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τριπλές προπονήσεις... όλη τη βδομάδα-ThemaSports
01/07 @ 20:43

Τριπλές προπονήσεις... όλη τη βδομάδα

Με ανακοίνωση του, ο Άρης ενημερώνει για την προετοιμασία στη Λετονία.

Στιγμές... προετοιμασίας-ThemaSports
01/07 @ 16:59

Στιγμές... προετοιμασίας

Το ποστάρισμα της Ελαφράς Ταξιαρχίας.

ΑΡΗΣ: Ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων με εικονική πραγματικότητα! (Φωτογραφίες)-ThemaSports
30/06 @ 11:03

ΑΡΗΣ: Ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων με εικονική πραγματικότητα! (Φωτογραφίες)

Οι απαιτήσεις στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι πολλές και οι προπονητές και οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου προσπαθούν να βρίσκουν διαρκώς νέους εξειδικευμένους τρόπους προπόνησης των ποδοσφαιριστών.

Η καλύτερη στιγμή του Γκομίς (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
29/06 @ 13:34

Η καλύτερη στιγμή του Γκομίς (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Άρης δημοσίευσε βίντεο με δηλώσεις του Γιαννίκ Γκομίς, ο οποίος αναφέρεται στην καλύτερη στιγμή της περσινής περιόδου με την ομάδα.

Άρης: Κατεβάζουν στροφές το Σαββατοκύριακο-ThemaSports
28/06 @ 20:37

Άρης: Κατεβάζουν στροφές το Σαββατοκύριακο

Με τη διπλή προπόνηση της Παρασκευής, ολοκληρώθηκε ο κύκλος των διπλών προπονήσεων της πρώτης βδομάδας στη Λετονία (τουλάχιστον για την ώρα), καθώς το Σάββατο και την Κυριακή οι ρυθμοί των προπονήσεων θα πέσουν, για να πάρουν κάποιες ανάσες ξεκούρασης οι ποδοσφαιριστές.

Κορέια: «Είμαι έτοιμος για αυτή τη νέα πρόκληση και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
28/06 @ 08:47

Κορέια: «Είμαι έτοιμος για αυτή τη νέα πρόκληση και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δηλώσεις στην κάμερα του γραφείου Τύπου του Άρη έκανε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Άντερσον Κορέια, ο οποίος μεταξύ άλλων, εξέφρασε την αποφασιστικότητα του για το νέο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ