Η ΑΕΛ ενημέρωσε για το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τη έναρξη και το πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας ενόψει του νέου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας θα ξεκινήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της για τη νέα αγωνιστική περίοδο στις 04 Ιουλίου, όπου οι ποδοσφαιριστές μας θα υποβληθούν σε εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις.

Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα, 08 Ιουλίου, και θα διεξάγονται στο Προπονητικό Κέντρο στο Τσίρειο με μονές ή/και διπλές προπονήσεις καθημερινά.

Την Παρασκευή, 12 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή προπόνηση για το κοινό στο Προπονητικό Κέντρο Ακαδημιών στο Κολόσσι, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλάθλους να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα σε δράση. Περισσότερες λεπτομέρειες για την συγκεκριμένη προπόνηση θα ανακοινωθούν σύντομα.

Οι προγραμματισμένοι φιλικοί αγώνες είναι:

  1. Τετάρτη, 17 Ιουλίου, με αντίπαλο την Ομόνοια Αραδίππου εκτός έδρας.
  2. Σάββατο, 20 Ιουλίου, με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου εκτός έδρας.
  3. Παρασκευή 26 Ιουλίου, με την Ανόρθωση Αμμοχώστου στο Στάδιο ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα ξεκινήσει στις 29 Ιουλίου, όταν η ομάδα θα μεταβεί στην Πολωνία για περίπου δύο εβδομάδες. Κατά τη διάρκεια της παραμονής στην Πολωνία, θα πραγματοποιηθούν τρία φιλικά παιχνίδια, με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Η ομάδα θα επιστρέψει στην Κύπρο στις 08 Αυγούστου και θα δώσει ακόμη δύο φιλικούς αγώνες μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 24/25 Αυγούστου.

Στις 09 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση της ομάδας κατά την διάρκεια του Fan Day. Λεπτομέρειες για την εν λόγω εκδήλωση θα ανακοινωθούν αργότερα.

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με τα φιλικά παιχνίδια και την προετοιμασία της ομάδας θα ανακοινώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λούθερ Σινγκ: Η Μπράγκα, η «έκρηξη» του 2019 και η… προσγείωση στην Λεμεσό-ThemaSports
30/06 @ 09:57

Λούθερ Σινγκ: Η Μπράγκα, η «έκρηξη» του 2019 και η… προσγείωση στην Λεμεσό

Την πρώτη μετεγγραφή παίχτη, που δεν έχει προϋπηρεσία στο κυπριακό πρωτάθλημα, ανακοίνωσε την Παρασκευή η ΑΕΛ. Ο λόγος για τον 26χρονο Νοτιοαφρικανό (κάτοχο διαβατηρίου Ινδίας) επιθετικό Λούθερ Σίνγκ.

Επέστρεψε στην ΑΕΛ ο Ιωάννου-ThemaSports
29/06 @ 19:00

Επέστρεψε στην ΑΕΛ ο Ιωάννου

Η ανακοίνωση.

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ-ThemaSports
29/06 @ 16:36

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ

Στην ΑΕΛ έχουν εντοπίσει αρκετοί ποδοσφαιριστές που έχουν ενώπιον τους πρόταση από τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού.

Αιχμές του Μόρσεϊ για την ΑΕΛ-ThemaSports
28/06 @ 22:13

Αιχμές του Μόρσεϊ για την ΑΕΛ

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Τζόναθαν Μόρσεϊ παραχώρησε δηλώσεις στη σουηδική ιστοσελίδα «Fotbollskanalen», όπως αναφέρει ο ποδοσφαιριστής αρνήθηκε μείωση απολαβών που του είχε προταθεί και αποχώρησε.

ΑΕΛίστας ο Σινγκ!-ThemaSports
28/06 @ 20:06

ΑΕΛίστας ο Σινγκ!

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Λούθερ Σινγκ, με συμβόλαιο διάρκειας 2+1 χρόνια.

ΑΕΛ: Η ανοιχτή προπόνηση στο Κολόσσι, τα τρία φιλικά στην Κύπρο και η προετοιμασία στην Πολωνία (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)-ThemaSports
28/06 @ 09:14

ΑΕΛ: Η ανοιχτή προπόνηση στο Κολόσσι, τα τρία φιλικά στην Κύπρο και η προετοιμασία στην Πολωνία (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΛ, ενημερώνει για την έναρξη και το πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ