Μεταγραφικό για Ομόνοια από Ελλάδα: «Κοντά σε Μπαρσεγκιάν»

Μεταγραφικό για Ομόνοια από Ελλάδα: «Κοντά σε Μπαρσεγκιάν»

Ο Τιγκράν Μπαρσεγκιάν είναι κοντά στην Ομόνοια σύμφωνα με Ελλαδίτη συνάδελφο

Σύμφωνα με ανάρτηση του Ελλαδίτη δημοσιογράφου Κώστα Πλιάτσικα η Ομόνοια είναι κοντά σε συμφωνία με τον Αρμένιο εξτρέμ Τιγκράν Μπαρσεγκιάν.

Δείτε πιο κάτω το βιογραφικό του παίκτη μαζί με το δημοσίευμα.:

Ο Μπαρσεγκιάν αγωνίζεται αυτή την στιγμή στην Σλόβαν Μπρατισλάβας,  με την οποία την περσινή σεζόν είχε πολύ καλά στατιστικά με 49 συμμετοχές,  15 γκολ και 14 ασίστ. 

Από το 2011 μέχρι το 2015 έπαιζε στις δεύτερες ομάδες των Μπάναντς και Γκαντζάσαρ προτού αρχίσει η άνοδος στην καριέρα του.

Ακολούθως από την Γκαντζάσαρ, έπαιξε για ένα έτος στην Αστάρακ, πριν αποχαιρετήσει την πατρίδα του για την Βάρνταρ Σκοπίων. Η Καϊσάρ του Καζακστάν τον έκανε δικό της το 2019, με τον Αρμένιο να ντύνεται στα χρώματα της Αστάνα το 2020 όταν η αξία του έφτασε τα 1.5 εκ. ευρώ.

Από το 2022 αγωνίζεται στην Σλοβακία με την Σλόβαν, με την αξία του να φτάνει το 2022 μέχρι και τα 2,5 εκ. ευρώ σύμφωνα με το transfermarkt.

Mετρά 58 εμφανίσεις με το εθνόσημο στο στήθος, έχοντας σκοράρει εννέα γκολ. 

 

Η Ομόνοια βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον διεθνή Αρμένιο εξτρέμ της Σλόβαν Μπρατισλάβα, Τιγκράν Μπαρσεγκιάν. @OMONOIAfootball #omonoia #omonia #omonoiafc #omonianicosia #slovanbratislava pic.twitter.com/RlnUW8D8KK

— Kostas N. Pliatsikas (@n_pliatsikas) June 28, 2024

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ξέσπασε με τεσσάρα στην ουραγό Γουλβς και πλησίασε τετράδα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ξέσπασε με τεσσάρα στην ουραγό Γουλβς και πλησίασε τετράδα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε ένα από τα καλύτερα φετινά της παιχνίδια κόντρα στην αδύναμη Γουλβς και πανηγύρισε την εύκολη εκτός έδρας νίκη με 4-1, πλησιάζοντας την πρώτη τετράδα της Premier League.