Παίρνοντας τον λόγο στη συνέντευξη Τύπου εκ μέρους της εταιρείας του Απόλλωνα, ο εκπρόσωπος Τύπου, Φανούριος Κωνσταντίνου, ανακοίνωσε ότι επήλθε οριστική συμφωνία με τον Πάμπλο Ματσίν για την αποζημίωση του και αποτελεί οριστικά παρελθόν από τη Λεμεσιανή ομάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ακολούθως, ανακοίνωσε την πρόσληψη του Σλοβάκου προπονητή, Αντριάν Γκούλα, ενώ μετά από λίγο εξέδωσε ανακοίνωση η ποδοσφαιρική εταιρεία για το «διαζύγιο» με τον Ισπανό τεχνικό.

Αναλυτικά:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον προπονητή κ. Pablo Machin.

Επισημαίνεται ότι η συνεργασία με τους συνεργάτες του Alejandro Acejo, Jose Luis Schneider Tirado και Laurant Fassotte έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Ο Ισπανός τεχνικός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ποδοσφαιρικής μας ομάδας τον Δεκέμβριο του 2023 έχοντας απολογισμό σε 28 αγώνες 13 νίκες, εννέα ισοπαλίες και έξι ήττες.

Ευχαριστούμε τον κ. Ματσίν και τους συνεργάτες του για την προσφορά τους στον σύλλογο και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι λένε για Γιούρσεβιτς και Παρτίζαν...-ThemaSports
29/06 @ 21:58

Τι λένε για Γιούρσεβιτς και Παρτίζαν...

Σύμφωνα με ΜΜΕ στη Σερβία ο Μάριο Γιούρσεβιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παρτίζαν.

Κοντά σε Μαβίς Τσιμποτά-ThemaSports
29/06 @ 14:14

Κοντά σε Μαβίς Τσιμποτά

Την περίπτωση του Μαβίς Τσιμποτά αξιολόγησαν στον Απόλλωνα και βρίσκονται κοντά στο να τον εντάξουν στο ρόστερ των γαλάζιων σύμφωνα με δημοσίευμα στο Ισραήλ.

Χειραψία με Κίρζη και... κυανόλευκο φιρμάνι για Γκούλα-ThemaSports
28/06 @ 13:47

Χειραψία με Κίρζη και... κυανόλευκο φιρμάνι για Γκούλα

Ανακοινώθηκε στην πρωινή διάσκεψη Τύπου, τώρα είναι και επίσημο! Νέος προπονητής του Απόλλωνα και με τη... βούλα είναι από σήμερα (28/06) ο Σλοβάκος Αντριάν Γκούλα, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Αθηνής για τη σύμβαση διαχείρισης εταιρείας-σωματείου...-ThemaSports
28/06 @ 12:43

Αθηνής για τη σύμβαση διαχείρισης εταιρείας-σωματείου...

Ο πρόεδρος του σωματείου Απόλλωνα, Γιώργος Αθηνής, απαντώντας σε ερώτηση συντάκτη της ιστοσελίδας μας για τη σύμβαση διαχείρισης της ποδοσφαιρικής εταιρείας που υπέγραψε με το σωματείο, τόνισε ότι το ποσό δεν είναι στις 80.000 ευρώ, αλλά πολύ μεγαλύτερο.

Απόλλων: Υπέγραψαν 4 παίκτες, αναμένουν 2 απαντήσεις-ThemaSports
28/06 @ 11:23

Απόλλων: Υπέγραψαν 4 παίκτες, αναμένουν 2 απαντήσεις

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου εκ μέρους της εταιρείας του Απόλλωνα, ο εκπρόσωπος Τύπου, Φανούριος Κωνσταντίνου, ανέφερε ότι οι «κυανόλευκοι» απέσπασαν τις υπογραφές τεσσάρων ποδοσφαιριστών!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ