Για πρόθεση της Ρόμα να παραχωρήσει τον Κάρσντορπ, χωρίς ωστόσο κάποιος από τους ενδιαφερόμενους, όπως η ΑΕΚ, να έχει κάνει επίσημη κρούση, κάνει λόγο ιταλικό δημοσίευμα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ανοιχτή σε προτάσεις για τον Ρικ Κάρσντορπ παρουσιάζεται η Ρόμα.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «ilromanista.eu», οι «τζιαλορόσι» θέλουν να παραχωρήσουν τον Ολλανδό μπακ, αλλά οι ενδιαφερόμενοι (ανάμεσα στους οποίους είναι και η ΑΕΚ) δεν έχουν κάνει ακόμα προσφορά.
«Η σχέση ανάμεσα στον Ρικ Κάρσντορπ και το περιβάλλον των “τζιαλορόσι” έχει σπάσει εδώ και μήνες και είναι ξεκάθαρο ότι δεν αποτελεί μέρος του πλάνου της Ρόμα για το μέλλον.
Ο Γάλλος αθλητικός διευθυντής, προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει μία συμφωνία για τον Ολλανδό, για να ελαφρύνουν τα οικονομικά τους, αλλά οι “τζιαλορόσι» ακόμα περιμένουν κάποια επίσημη πρόταση», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.
Και καταλήγει: «Τις προηγούμενες μέρες, η ΑΕΚ έκανε μια διερευνητική επαφή, αλλά για την ώρα οι διαπραγματεύσεις ακόμα δεν έχουν πραγματοποιηθεί, με τη Ρόμα να πιέζει».
Απρόοπτο προέκυψε στην Ομόνοια μετά το φιλικό αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/07 @ 23:23
Στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Έρικ Τεν Χαγκ στον πάγκο της, η Μπάγερ Λεβερκούζεν γνώρισε βαριά ήττα με 5-1 από την U20 της Φλαμένγκο, χάρη στην εκπληκτική εμφάνιση του Ματέους Γκονσάλβες!
18/07 @ 22:24
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «AS», η Λίβερπουλ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Ροντρίγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, με μια πιθανή πώληση του Λουίς Ντίαζ στην Μπαρτσελόνα να άνοιγε διάπλατα τον δρόμο!
18/07 @ 19:36
Φιλικό παιχνίδι με την Τιρόλ δίνει η Αλ Αχλί, με τους Ρομπέρτο Φιρμίνο και Αλάν Σεν-Μαξιμέν να μένουν εκτός αποστολής καθώς θεωρούνται τελειωμένοι.
18/07 @ 17:55
Τα «καναρίνια» ανακοίνωσαν την μονοετή συμφωνία με τον πρώην επιθετικό του AΠΟΕΛ!
18/07 @ 16:20
Ρεπορτάζ του εξωτερικού κάνει λόγο για μια εξωπραγματική πρόταση ομάδας της Σαουδικής Αραβίας στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Βινίσιους Τζούνιορ.
18/07 @ 15:20
Είναι οριστικό! Ο Μπράιαν Εμπουεμό συνεχίζει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς η Μπρέντφορντ είπε το «ναι», έναντι σχεδόν 70 εκατ. ευρώ.
BEST OF THEMASPORTS