Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πλήρωσε το μεγαλύτερο συνολικό ποσό σε πρόστιμα και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε τις περισσότερες τιμωρίες στο φετινό πρωτάθλημα της Super League.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Όπως καταγράφει η έρευνα του δικηγορικού γραφείου «A.P. Sports Law» με επικεφαλής τον κ.Άλκη Παπαντωνίου, οι Ερυθρόλευκοι πλήρωσαν συνολικά το ποσό των 160.000 ευρώ σε πρόστιμα για το πρωτάθλημα τη σεζόν 2023-24, ποσό διπλάσιο σε σχέση με όσα έδωσε ο δεύτερος της λίστας Παναθηναϊκός (80.000Є).

Στην 3η θέση ακολουθεί η ΠΑΕ ΑΕΚ (48.500Є), 4ος ο ΠΑΟΚ (44.000Є) και 5ος ο ΟΦΗ (33.500Є), με τους Ατρόμητο, ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη να ακολουθούν. Την ίδια στιγμή ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα που τιμωρήθηκε στα περισσότερα παιχνίδια της (17) από κάθε άλλη τη φετινή χρονιά.

Δείτε πιο αναλυτικά κάποιες σύντομες παρατηρήσεις:

✅Στην κορυφή του πίνακα όπως και πέρσι, η ΠΑΕ ΟΣΦΠ τιμωρήθηκε με το μεγαλύτερο σύνολο προστίμων (160.000€), ενώ η ΠΑΕ Κηφισιά με το χαμηλότερο συνολικό χρηματικό ποσό (5.500€).

✅Η ΠΑΕ ΠΑΟ αναδείχθηκε πρώτη στο σύνολο των τιμωριών/ανά αγώνα αφού τις επιβλήθηκαν ποινές για 17 αγώνες, ενώ δέχτηκε και τις περισσότερες τιμωρίες στους εντός έδρας αγώνες, (14/18 εντός έδρας αγώνες που έδωσε).

✅Στον αντίποδα ο ΝΠΣ Βόλος, τιμωρήθηκε μόνο 2 φορές.

✅H συχνότερη παραβίαση είναι του άρθρου 15.1γ (Απρεπή συνθήματα - λέιζερ - προειδοποιήσεις) με 69 φορές, ενώ οι παραβάσεις με τη συχνότερη εμφάνιση πέρσι ήταν του αρ. 15.2α (Εισαγωγή ή Άναμμα πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων κ.α.).

✅Η υψηλότερη χρηματική ποινή που επιβλήθηκε ήταν 90.000€ στον Ολυμπιακό, στον εκτός έδρας αγώνα για την 13η αγωνιστική με το ΝΠΣ Βόλου (εκτός έδρας).

✅Δεν επιβλήθηκε καμία ποινή από τις θεωρούμενες ως βαρύτερες μη οικονομικές (διεξαγωγή αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, απώλεια αγώνα).

Πηγή: sdna.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φιλικό «ξεμούδιασμα» με... 14άρα για τον Παναθηναϊκό-ThemaSports
29/06 @ 20:56

Φιλικό «ξεμούδιασμα» με... 14άρα για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός... ξεμούδιασε από τις συνεχόμενες προπονήσεις επί αυστριακού εδάφους, κερδίζοντας πολύ εύκολα με 14-0 την ερασιτεχνική Χάους Εμ Ίνσταλ. Κορυφαίοι οι Τζούρισιτς και Νίκας, έδωσε χρόνο σε όλους ο Αλόνσο.

«Είπε όχι στα 4 εκατ. του Παναθηναϊκού για Παβόν η Γκρέμιο»-ThemaSports
29/06 @ 16:07

«Είπε όχι στα 4 εκατ. του Παναθηναϊκού για Παβόν η Γκρέμιο»

Ρεπορτάζ στη Βραζιλία αναφέρει ότι η Γκρέμιο απέρριψε πρόταση του Παναθηναϊκού, ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων δολαρίων, για την παραχώρηση του Κριστιάν Παβόν.

Ολυμπιακός: Η πρώτη φιλική αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» θα είναι με τον Άγιαξ-ThemaSports
29/06 @ 15:45

Ολυμπιακός: Η πρώτη φιλική αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» θα είναι με τον Άγιαξ

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας που θα δώσει ο Ολυμπιακός επί Ολλανδικού εδάφους, θα είναι ένα ιδιαίτερα δυνατό τεστ, απέναντι στον Άγιαξ.

«Νέα πρόταση στον Ελ Κααμπί, η πρώτη απορρίφθηκε»-ThemaSports
29/06 @ 12:23

«Νέα πρόταση στον Ελ Κααμπί, η πρώτη απορρίφθηκε»

Για νέα, βελτιωμένη, πρόταση του Ολυμπιακού στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί μιλούν στην Τουρκία. 

«Κρούση της Πούμας στην ΑΕΚ για τον Ελίασον»-ThemaSports
28/06 @ 23:47

«Κρούση της Πούμας στην ΑΕΚ για τον Ελίασον»

Η Πούμας έκανε πρόταση στην Ένωση για τον Νίκλας Ελίασον.

Forbes: Αυτή είναι η λίστα με τους 50 πιο πλούσιους Έλληνες - Που βρίσκονται Μαρινάκης, Αλαφούζος, Ηλιόπουλος, Μελισσανίδης-ThemaSports
28/06 @ 17:22

Forbes: Αυτή είναι η λίστα με τους 50 πιο πλούσιους Έλληνες - Που βρίσκονται Μαρινάκης, Αλαφούζος, Ηλιόπουλος, Μελισσανίδης

Το Forbes γνωστοποίησε τη λίστα με τους 50 πιο πλούσιους Έλληνες. Που βρίσκονται οι παράγοντες των «μεγάλων» ΠΑΕ;

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ