Όπως αποκαλύπτει το dikisports.blogspot.com ο Άρειος Πάγος έδωσε εντολή για προκαταρκτική εξέταση για την καταγγελία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου εις βάρος του Θοδωρή Καρυπίδη.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στην αποκάλυψη ότι ο Άρειος Πάγος παρενέβη δίνοντας εντολή για προκαταρκτική εξέταση για την καταγγελία που είχε κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατά του Θοδωρή Καρυπίδη ότι ο νυν ιδιοκτήτης του Αρη του είχε προτείνει να στήσουν το παιχνίδι της Σπάρτης με την Βέροια προχωρά σήμερα η ιστοσελίδα dikisports.blogspot.com.

Αναλυτικά αναφέρει η σχετική ανάρτηση του dikisports.blogspot.com:

Την παρέμβαση του Αρείου Πάγου προκάλεσαν οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλου που έγιναν μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής tik-tok (https://dikisports.blogspot.com/2024/06/video_91.html?m=1).

Η αντεισαγγελέας του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας Βιργινία Σακελλαροπούλου την προηγούμενη Παρασκευή έδωσε εντολή για προκαταρκτική εξέταση ώστε να διερευνηθεί το κακούργημα της απόπειρας χειραγώγησης με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος ποδοσφαιρικού αγώνα.

Ο κ.Γιαννακόπουλος είχε υποστηρίξει σε βιντεοσκοπημένη δήλωσή του ότι ο νυν διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Θεόδωρος Καρυπίδης του πρότεινε να στήσουν τον αγώνα Σπάρτης-Βέροιας.

Το έγγραφο Σακελλαροπούλου διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη και στη συνέχεια στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνη Ελευθεριάνο.

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φιλικό «ξεμούδιασμα» με... 14άρα για τον Παναθηναϊκό-ThemaSports
29/06 @ 20:56

Φιλικό «ξεμούδιασμα» με... 14άρα για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός... ξεμούδιασε από τις συνεχόμενες προπονήσεις επί αυστριακού εδάφους, κερδίζοντας πολύ εύκολα με 14-0 την ερασιτεχνική Χάους Εμ Ίνσταλ. Κορυφαίοι οι Τζούρισιτς και Νίκας, έδωσε χρόνο σε όλους ο Αλόνσο.

«Είπε όχι στα 4 εκατ. του Παναθηναϊκού για Παβόν η Γκρέμιο»-ThemaSports
29/06 @ 16:07

«Είπε όχι στα 4 εκατ. του Παναθηναϊκού για Παβόν η Γκρέμιο»

Ρεπορτάζ στη Βραζιλία αναφέρει ότι η Γκρέμιο απέρριψε πρόταση του Παναθηναϊκού, ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων δολαρίων, για την παραχώρηση του Κριστιάν Παβόν.

Ολυμπιακός: Η πρώτη φιλική αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» θα είναι με τον Άγιαξ-ThemaSports
29/06 @ 15:45

Ολυμπιακός: Η πρώτη φιλική αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» θα είναι με τον Άγιαξ

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας που θα δώσει ο Ολυμπιακός επί Ολλανδικού εδάφους, θα είναι ένα ιδιαίτερα δυνατό τεστ, απέναντι στον Άγιαξ.

«Νέα πρόταση στον Ελ Κααμπί, η πρώτη απορρίφθηκε»-ThemaSports
29/06 @ 12:23

«Νέα πρόταση στον Ελ Κααμπί, η πρώτη απορρίφθηκε»

Για νέα, βελτιωμένη, πρόταση του Ολυμπιακού στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί μιλούν στην Τουρκία. 

«Κρούση της Πούμας στην ΑΕΚ για τον Ελίασον»-ThemaSports
28/06 @ 23:47

«Κρούση της Πούμας στην ΑΕΚ για τον Ελίασον»

Η Πούμας έκανε πρόταση στην Ένωση για τον Νίκλας Ελίασον.

Forbes: Αυτή είναι η λίστα με τους 50 πιο πλούσιους Έλληνες - Που βρίσκονται Μαρινάκης, Αλαφούζος, Ηλιόπουλος, Μελισσανίδης-ThemaSports
28/06 @ 17:22

Forbes: Αυτή είναι η λίστα με τους 50 πιο πλούσιους Έλληνες - Που βρίσκονται Μαρινάκης, Αλαφούζος, Ηλιόπουλος, Μελισσανίδης

Το Forbes γνωστοποίησε τη λίστα με τους 50 πιο πλούσιους Έλληνες. Που βρίσκονται οι παράγοντες των «μεγάλων» ΠΑΕ;

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ