Την αποδέσμευση του από την Φενέρμπαχτσε περιμένει ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, αλλά και ο Ολυμπιακός για να σμίξουν ξανά έπειτα από δύο χρόνια.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ φαίνεται πως θα είναι η πρώτη προσθήκη του Ολυμπιακού για την νέα σεζόν, καθώς η υπόθεση του έχει μπει στην τελική ευθεία.

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν κοντά σε συμφωνία για να συνεργαστούν ξανά έπειτα από την σεζόν 2021/22 και όλες οι πληροφορίες αναφέρουν πως ξεπεράστηκαν και τα τελευταία εμπόδια στις μεταξύ τους συζητήσεις.

Ο ομογενής γκαρντ, ο οποίος είχε εκφράσει από το Final Four του Βερολίνου όπου αγωνίστηκε με την Φενέρμπαχτσε την επιθυμία να επιστρέψει στους «ερυθρόλευκους», λέγοντας πως:

«Έχω παίξει το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας μου στον Ολυμπιακό με τον Γιώργο Μπαρτζώκα», είχε πρόταση και από την Ολίμπια Μιλάνο, όμως το ενδιαφέρον των Πειραιωτών ήταν έντονο και όπως όλα δείχνουν και αποτελεσματικό. Για να γίνει η επανασύνδεση πάντως, απομένει μια η αποδέσμευσή του από την τουρκική ομάδα, που δεν θα κάνει χρήση της οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του για την νέα σεζόν (σ.σ. η σχετική προθεσμία λήγει στις 30/6).

Μέσα στις επόμενες ώρες ή μέρες, η Φενέρ θα τον αποδεσμεύσει και ο διεθνής γκαρντ θα μπει στις τελικές-τυπικές λεπτομέρειες με τον Ολυμπιακό, που σύμφωνα με πληροφορίες του προσφέρει τριετές συμβόλαιο (2+1 χρόνια) έναντι συνολικά ενός ποσού που αγγίζει τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκτός του μεγάλου τελικού έμεινε η Εθνική Γυναικών-ThemaSports
29/06 @ 23:39

Εκτός του μεγάλου τελικού έμεινε η Εθνική Γυναικών

Την ήττα – αποκλεισμό από το μεγάλο τελικό για τη διοργάνωση του FIBA European championship for small countries, δέχθηκε απόψε στο Κόσσοβο η Εθνική Γυναικών καθώς έχασε από την Εθνική Νορβηγίας με 72-31.

Ένας «πρίγκιπας» και δύο Έλληνες: Οι πιο παραγωγικοί παίκτες της EuroLeague την τελευταία 10ετία! -ThemaSports
29/06 @ 22:48

Ένας «πρίγκιπας» και δύο Έλληνες: Οι πιο παραγωγικοί παίκτες της EuroLeague την τελευταία 10ετία!

Ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτες της EuroLeague την τελευταία 10ετία, βρίσκονται Έλληνες παίκτες, αλλά και αθλητές, οι οποίοι έχουν βάλει τη δική τους... υπογραφή στα ελληνικά γήπεδα!

Θέλει τον Ντράγκαν Τάρλατς για αθλητικό διευθυντή η Μπάγερν Μονάχου!-ThemaSports
26/06 @ 19:17

Θέλει τον Ντράγκαν Τάρλατς για αθλητικό διευθυντή η Μπάγερν Μονάχου!

Κρούση στον Ντράγκαν Τάρλατς για να αναλάβει το πόστο του αθλητικού διευθυντή, φέρεται να έκανε η Μπάγερν Μονάχου!

Θέση της ΠΑΕ για τα περί Μαρινάκη και μπάσκετ: «Η παραφιλολογία κάνει καλό μόνο στους αντιπάλους του Ολυμπιακού μας»!-ThemaSports
22/06 @ 23:03

Θέση της ΠΑΕ για τα περί Μαρινάκη και μπάσκετ: «Η παραφιλολογία κάνει καλό μόνο στους αντιπάλους του Ολυμπιακού μας»!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε θέση σχετικά με την έντονη παραφιλολογία περί ανάμειξης του Βαγγέλη Μαρινάκη στο μπάσκετ του συλλόγου!

Ντικέμπε Μουτόμπο: O δείκτης δεν λέει ποτέ ψέματα-ThemaSports
29/06 @ 22:58

Ντικέμπε Μουτόμπο: O δείκτης δεν λέει ποτέ ψέματα

Εκτός από το προφανές, δηλαδή να δείχνει, κάτι που σε χώρες όπως η Μαλαισία και η Ινδονησία (και με αυτόν τον τρόπο) θεωρείται άκρως προσβλητικό, έχει διάφορες χρήσεις και συμβολισμούς.

Εθνική Ελλάδας: Η σταθερά καλή άμυνα και η ευχάριστη έκπληξη από το τρίποντο-ThemaSports
22/06 @ 11:02

Εθνική Ελλάδας: Η σταθερά καλή άμυνα και η ευχάριστη έκπληξη από το τρίποντο

Το πρώτο δείγμα της Εθνικής ομάδας ήταν ενθαρρυντικό και το σημείο που ξεχώρισε ήταν τα πολλά τρίποντα που σούταρε.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ