Καθόλου ευχαριστημένος από την εξέλιξη του αγώνα με τη Γεωργία και από το ότι δεν πέτυχε ούτε σήμερα το ρεκόρ του να σκοράρει σε 6ο σερί Euro εμφανίστηκε ο Πορτογάλος σταρ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Μπαρούτι» αποχώρησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο από το ματς με τη Γεωργία.

Ο Πορτογάλος σταρ εμφανίστηκε εκνευρισμένος και κατά τη διάρκεια του αγώνα, αφότου η ομάδα του έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 2’.

Προφανώς λοιπόν λόγω της εξέλιξης του παιχνιδιού και ενδεχομένως επειδή δεν πέτυχε ούτε σήμερα το ρεκόρ σκοραρίσματος σε 6ο σερί Euro, δεν ήταν καθόλου χαρούμενος την ώρα της αλλαγής του στο 65’.

Διότι έδωσε κανονικά το χέρι του στον προπονητή, Πέδρο Μαρτίνεθ, ωστόσο φτάνοντας μπροστά από τον πάγκο κλώτσησε ένα μπουκάλι που βρέθηκε μπροστά του.

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Σίγουρα χάρηκαν οι Ιταλοί»; Η υποτίμηση της Ελβετίας είναι «αδίκημα» και… τιμωρείται!-ThemaSports
29/06 @ 16:09

«Σίγουρα χάρηκαν οι Ιταλοί»; Η υποτίμηση της Ελβετίας είναι «αδίκημα» και… τιμωρείται!

Η «μοίρα» έφερε αντιμέτωπες την Ιταλία και την Ελβετία για τη φάση των «16» του EURO 2024. Θα έπρεπε όμως οι «ατζούρι» να χαρούν, που θα έχουν την ομάδα του Μουράτ Γιακίν για αντίπαλο;

«Βλέπει Σμάιχελ και… τρέμει η Γερμανία»: Ο Κάσπερ θέλει να είναι ο φύλακας «άγγελος» της Δανίας, όπως ο πατέρας του το 1992! -ThemaSports
29/06 @ 16:09

«Βλέπει Σμάιχελ και… τρέμει η Γερμανία»: Ο Κάσπερ θέλει να είναι ο φύλακας «άγγελος» της Δανίας, όπως ο πατέρας του το 1992!

Γερμανία και Δανία έρχονται αντιμέτωπες (29/06, 22:00) στην δεύτερη χρονικά αναμέτρηση για τους «16» του EURO 2024. Αρχηγός των Σκανδιναβών είναι φυσικά ο Κάσπερ Σμάιχελ, που θέλει να ηγηθεί της ομάδας του, όπως έκανε ο πατέρας του στο μακρινό 1992!

Γεωργιανός δισεκατομμυριούχος «χρυσώνει» τον Κβαρατσχέλια και την… παρέα του για την ιστορική πρόκριση-ThemaSports
29/06 @ 15:45

Γεωργιανός δισεκατομμυριούχος «χρυσώνει» τον Κβαρατσχέλια και την… παρέα του για την ιστορική πρόκριση

Οι Γεωργιανοί έχουν πλέον πολλούς λόγους για να είναι χαρούμενοι. Εκτός από την ανεπανάληπτη πρόκριση στους «16» του EURO 2024, οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί θα «φουσκώσουν» χάρη σε έναν γενναιόδωρο συμπατριώτη τους.

LIVE: Γερμανία-Δανία-ThemaSports
29/06 @ 20:00

LIVE: Γερμανία-Δανία

Γερμανία και Δανία αγωνίζονται (22:00) για τη φάση των «16» του EURO.

Η Ελβετία «πάτησε» την Ιταλία (2-0) και είναι δίκαια στους «8» του EURO 2024!-ThemaSports
29/06 @ 20:52

Η Ελβετία «πάτησε» την Ιταλία (2-0) και είναι δίκαια στους «8» του EURO 2024!

Κυρίαρχη, εξαιρετική, ώριμη και νικήτρια. Εκπληκτική η Ελβετία απέναντι στην Ιταλία, προκρίθηκε απολύτως δίκαια στα προημιτελικά του EURO 2024, επικρατώντας με 2-0. Ματς – έπος από τον Γκρανίτ Τσάκα, γκολ και ασίστ ο Βάργκας, επόμενη αντίπαλος η Αγγλία ή η Σλοβακία στους «8» του τουρνουά!

«Λουκέτο» στα σύνορα πόλης του Βελγίου εξαιτίας του Euro-ThemaSports
29/06 @ 10:27

«Λουκέτο» στα σύνορα πόλης του Βελγίου εξαιτίας του Euro

Tα σύνορά της κλείνει η πόλη Βέρβικ στο Βέλγιο και αφορμή στέκεται ο αγώνας της εθνικής ομάδας, κόντρα στη Γαλλία, για το Euro 2024.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ