Το παιχνίδι της Αυστρίας με την Ολλανδία διεκδικεί τον τίτλο του ομορφότερου ως τώρα στο Euro 2024, σε μια διοργάνωση που δείχνει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο εντός των αγωνιστικών χώρων.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η διοργάνωση δεν σταματά να σε εκπλήσσει θετικά.

Το παιχνίδι της Αυστρίας με την Ολλανδία αποτελεί την τελευταία (χρονικά) απόδειξη αυτού, δεδομένου πως οι δύο ομάδες παρουσίασαν εξαιρετικό θέαμα στον αγωνιστικό χώρο. Σε τέτοιο βαθμό που ενδεχομένως να μιλάμε πλέον για το καλύτερο παιχνίδι της φάσης των ομίλων του Euro 2024.

Η μπάλα διαρκώς πάνω - κάτω, οι παίκτες να έχουν την απαιτούμενη ένταση και την ταχύτητα στον τρόπο παιχνιδιού, προσφέροντας την απόλυτη ικανοποίηση στον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του Olympiastadion του Βερολίνου.

Από τη μία το πορτοκαλί κύμα από την Ολλανδία, από την άλλη ο ενθουσιασμός των φίλων της Αυστρίας, οι οποίοι -κακά τα ψέματα- ενδεχομένως δεν είχαν υπολογίσει πως φέτος το καλοκαίρι θα κάνουν τόσα πολλά έξοδα για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τους.

Οι παίκτες του Ραλφ Ράνγκνικ ξεπέρασαν όμως κάθε προσδοκία, τερμάτισαν πρώτοι στον όμιλο και δείχνουν ικανοί να κρατήσουν σε... αναμμένα κάρβουνα τους χιλιάδες φιλάθλους τους για αρκετές ημέρες ακόμη. Ποιος μπορεί άλλωστε να απαγορεύσει στην Αυστρία το δικαίωμα στο όνειρο και την ελπίδα της πρόκρισης στα προημιτελικά;

Ως τώρα, πρόκειται για την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης, λίγο πιο πάνω από την Ελβετία και την Σλοβενία.

Πόσο μακριά θα φτάσει αυτή η ομάδα ουδείς μπορεί να το γνωρίζει, αποδεδειγμένα όμως έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων.

Σε τέτοιο βαθμό που δεν αποτελεί το "αουτσάιντερ" στο πρώτο νοκ άουτ του Euro 2024.

Πηγή: sport24.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Σίγουρα χάρηκαν οι Ιταλοί»; Η υποτίμηση της Ελβετίας είναι «αδίκημα» και… τιμωρείται!-ThemaSports
29/06 @ 16:09

«Σίγουρα χάρηκαν οι Ιταλοί»; Η υποτίμηση της Ελβετίας είναι «αδίκημα» και… τιμωρείται!

Η «μοίρα» έφερε αντιμέτωπες την Ιταλία και την Ελβετία για τη φάση των «16» του EURO 2024. Θα έπρεπε όμως οι «ατζούρι» να χαρούν, που θα έχουν την ομάδα του Μουράτ Γιακίν για αντίπαλο;

«Βλέπει Σμάιχελ και… τρέμει η Γερμανία»: Ο Κάσπερ θέλει να είναι ο φύλακας «άγγελος» της Δανίας, όπως ο πατέρας του το 1992! -ThemaSports
29/06 @ 16:09

«Βλέπει Σμάιχελ και… τρέμει η Γερμανία»: Ο Κάσπερ θέλει να είναι ο φύλακας «άγγελος» της Δανίας, όπως ο πατέρας του το 1992!

Γερμανία και Δανία έρχονται αντιμέτωπες (29/06, 22:00) στην δεύτερη χρονικά αναμέτρηση για τους «16» του EURO 2024. Αρχηγός των Σκανδιναβών είναι φυσικά ο Κάσπερ Σμάιχελ, που θέλει να ηγηθεί της ομάδας του, όπως έκανε ο πατέρας του στο μακρινό 1992!

Γεωργιανός δισεκατομμυριούχος «χρυσώνει» τον Κβαρατσχέλια και την… παρέα του για την ιστορική πρόκριση-ThemaSports
29/06 @ 15:45

Γεωργιανός δισεκατομμυριούχος «χρυσώνει» τον Κβαρατσχέλια και την… παρέα του για την ιστορική πρόκριση

Οι Γεωργιανοί έχουν πλέον πολλούς λόγους για να είναι χαρούμενοι. Εκτός από την ανεπανάληπτη πρόκριση στους «16» του EURO 2024, οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί θα «φουσκώσουν» χάρη σε έναν γενναιόδωρο συμπατριώτη τους.

LIVE: Ελβετία-Ιταλία-ThemaSports
29/06 @ 17:30

LIVE: Ελβετία-Ιταλία

Ελβετία και Ιταλία αγωνίζονται (19:00) για τη φάση των «16» του EURO.

«Λουκέτο» στα σύνορα πόλης του Βελγίου εξαιτίας του Euro-ThemaSports
29/06 @ 10:27

«Λουκέτο» στα σύνορα πόλης του Βελγίου εξαιτίας του Euro

Tα σύνορά της κλείνει η πόλη Βέρβικ στο Βέλγιο και αφορμή στέκεται ο αγώνας της εθνικής ομάδας, κόντρα στη Γαλλία, για το Euro 2024.

Ελβετία-Ιταλία: Σέντρα στα νοκ-άουτ με αμφίρροπη μάχη-ThemaSports
29/06 @ 09:47

Ελβετία-Ιταλία: Σέντρα στα νοκ-άουτ με αμφίρροπη μάχη

Το Βερολίνο φοράει τα καλά του και υποδέχεται το πρώτο παιχνίδι των νοκ-άουτ του Euro 2024 ανάμεσα στην Ελβετία και την Ιταλία.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ