Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζει να πουλήσει τα δικαιώματα ονοματοδοσίας του Ολντ Τράφορντ, καθώς ο συνιδιοκτήτης Σερ Τζιμ Ράτκλιφ προσπαθεί να αυξήσει τα έσοδα του συλλόγου, σύμφωνα με το Athletic.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Δημοσίευμα του Athletic την Τετάρτη (26/06) αναφέρει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζει το πώς θα αυξήσει τα έσοδα του συλλόγου, ώστε να επιτευχθεί στη συνέχεια η χρηματοδότηση ενός νέου πρότζεκτ.

Όπως αναφέρεται, οι άνθρωποι των κόκκινων διαβόλων, μεταξύ των οποίων κι ο συνιδιοκτήτης της ομάδας, Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, εξετάζουν να πουλήσουν τα δικαιώματα ονοματοδοσίας, ενός όμως ανακαινισμένου Ολντ Τράφορντ ή ενός νεόκτιστου γηπέδου.

Την ίδια στιγμή σκέφτονται επίσης, σημαντικές αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων.


Το γήπεδο της Γιουνάιτεντ, ηλικίας 114 ετών, ήταν πάντα γνωστό ως Ολντ Τράφορντ και ποτέ στο παρελθόν ο σύλλογος δεν έχει πουλήσει τα δικαιώματα ονοματοδοσίας του.

Κάτι που δεν είναι ωστόσο, σπάνιο για άλλα γήπεδα της Ευρώπης και των ΗΠΑ, τα οποία έχουν συνδεθεί εδώ και πολύ καιρό με μεγάλες εταιρίες.

Στην Αγγλία το γήπεδο της Άρσεναλ, το Έμιρεϊτς, αλλά και το Έτιχαντ της Μάντσεστερ Σίτι έχουν συνάψει εξαιρετικά προσοδοφόρα συμβόλαια δικαιωμάτων ονοματοδοσίας.


Μάλιστα, στις συγκεκριμένες περιπτώσεις οι αεροπορικές εταιρείες έχουν αποκτήσει τα δικαιώματα όχι μόνο για το όνομα του γηπέδου, αλλά και για τη χορηγία στο μπροστινό μέρος της φανέλας.

Πηγή: sport24.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οικονομική ανάσα για Νότιγχαμ Φόρεστ!-ThemaSports
27/06 @ 20:45

Οικονομική ανάσα για Νότιγχαμ Φόρεστ!

Η Λιόν δίνει στην ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη ένα ποσό γύρω στα 15 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον 28χροο στόπερ Μουσά Νιακατά.

«Χωριάτης» ο Ντόμπιν-ThemaSports
24/06 @ 13:00

«Χωριάτης» ο Ντόμπιν

Η Άστον Βίλα έφτασε σε συμφωνία με την Εβερτον για την απόκτηση του Λιούις Ντόμπιν, όπως ανακοίνωσαν οι δύο αγγλικοί σύλλογοι.

«Όχι» της Λίβερπουλ σε πρόταση 100 εκατ. για τον Βαν Ντάικ!-ThemaSports
19/06 @ 18:50

«Όχι» της Λίβερπουλ σε πρόταση 100 εκατ. για τον Βαν Ντάικ!

Αρνητική ήταν η απάντηση της Λίβερπουλ στην τεράστια πρόταση της Αλ Νασρ για την απόκτηση του Βίρτζιλ Βαν Ντάικ.

Επέλεξε Πότερ για αντικαταστάτη του Μαρέσκα η Λέστερ-ThemaSports
18/06 @ 23:37

Επέλεξε Πότερ για αντικαταστάτη του Μαρέσκα η Λέστερ

Φαίνεται ότι βρήκε τον αντικαταστάτη του Έντσο Μαρέσκα η Λέστερ!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ