Στην Ανόρθωση έχουν μελετήσει όλα τα δεδομένα και από την πρώτη μέρα μεταβίβασης των μετοχών σήκωσαν μανίκια για να βρουν λύσεις ούτως ώστε η Κυρία να... ορθοποδήσει ξανά.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η κακοδιαχείριση της προηγούμενης σεζόν φέρνει την ομάδα σε δύσκολη συνθήκη με τον κίνδυνο ενόψει κριτηρίων να είναι ορατός όσο ποτέ.

Η διοικούσα επιτροπή προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει πόρους για να μην επέλθουν τα χειρότερα. Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και η ανάγκη για στήριξη αδήριτη.

Η Ανόρθωση χρειάζεται άμεσα 270.000 ευρώ για την άρση του εμπάργκο μεταγραφών, ενώ το ύψος των αναγκών για το συγκεκριμένο θέμα πιθανόν να φτάσει στο μισό εκατομμύριο ευρώ.

Από εκεί και πέρα για τα κριτήρια Ιουνίου θα πρέπει να καταβληθεί ένα εκατομμύριο ευρώ.

Οι διοικούντες ευελπιστούν ότι με την στήριξη του κόσμου θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια, ενώ το χρέος θα είναι διαχειρίσιμο στην συνέχεια εφόσον οι σκόπελοι που είναι ενώπιον της Κυρίας ξεπεραστούν. Το ύψος του συνολικού χρέους είναι 10 εκατομμύρια ευρώ.

Το μεγάλο πρόβλημα παραμένει η ρευστότητα και οι ιθύνοντες του σωματείου κάνουν έκκληση στον κόσμο της ομάδας να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα μέσω της πλαρφόρμας οικονομικής ενίσχυσης.

Η πρωτοβουλία των Μαχητών έσωσε το «Αντώνης Παπαδόπουλος» και ο κόσμος καλείται να κάνει το επόμενο αποφασιστικό βήμα για να οδηγήσει σε πιο ήρεμο λιμάνι το μεγάλο καράβι που λέγεται Ανόρθωσις.

Οι διοικούντες προσπαθούν με κάθε κίνηση να βρουν διεξόδους και αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν, ενώ υπάρχει η δέσμευση ότι θα υπάρχει αυστηρή οικονομική προσαρμογή προεξάρχοντος του προέδρου του σωματείου και της διοικούσας επιτροπής.

Παράλληλα οι φίλαθλοι της ομάδας ανά το παγκύπριο με διάφορες εκδηλώσεις συνδράμουν στην τιτάνια προσπάθεια που γίνεται με τους διοικούντες να εκτιμούν ιδιαίτερα αυτές τις εθελοντικές κινήσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι τα χρήματα μέσω της πλατφόρμας γεμίζουν απευθείας το ταμείο του συλλόγου και ότι στον λογαριασμό είναι συνυπογράφοντες οι Αδάμος Μοντάνιος, Μάκης Κοντός και Χρίστος Σαββίδης, παράγοντες που χαίρουν εκτίμησης από τον κόσμο της ομάδας.

Η απάντηση λοιπόν για ακόμα μια φορά ανήκει στον ιδιοκτήτη της Ανόρθωσης, τον κόσμο της, που καλείται να ακολουθήσει μια διοίκηση που... είδε κι έπαθε όμως είναι μπροστά για να δει ξανά φως στο τούνελ το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοίνωσε Kaiyne Woolery η Ανόρθωση-ThemaSports
29/06 @ 18:21

Ανακοίνωσε Kaiyne Woolery η Ανόρθωση

Η ανακοίνωση.

Το άλλο ζήτημα με τον Ζίφκοβιτς-ThemaSports
29/06 @ 11:26

Το άλλο ζήτημα με τον Ζίφκοβιτς

Δεν χαλά η μετεγγραφή του Ζίφκοβιτς στην Ανόρθωση. Διευκρινίστηκε ότι το οικονομικό ζήτημα που προέκυψε δεν ήταν με την Κυπριακή ομάδα.

Κανένα ενδιαφέρον από την Ανόρθωση για τον Κουέν...-ThemaSports
28/06 @ 16:00

Κανένα ενδιαφέρον από την Ανόρθωση για τον Κουέν...

Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για τον 29χρονο Αυστριακό εξτρέμ, Andreas Kuen (Αντρέας Κουέν).

Διευθετήθηκε από τον πρόεδρο της ομάδας χάντμπολ της Ανόρθωσης μία σημαντική οικονομική εκκρεμότητα...-ThemaSports
28/06 @ 10:28

Διευθετήθηκε από τον πρόεδρο της ομάδας χάντμπολ της Ανόρθωσης μία σημαντική οικονομική εκκρεμότητα...

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το τμήμα χάντμπολ της Ανόρθωσης ενημερώνει ότι διευθετήθηκε από τον πρόεδρο της ομάδας, μία σημαντική οικονομική εκκρεμότητα.

Πάει για «ψώνια» από Ελλάδα ή Ανόρθωση-ThemaSports
27/06 @ 12:32

Πάει για «ψώνια» από Ελλάδα ή Ανόρθωση

Έτοιμη για... μεταγραφικά «ψώνια» από Ελλάδα είναι η Ανόρθωση!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ