«Σκαλίζουν» την διαχείριση της εποχής Σάντη - Mπαίνει ελεγκτικός οίκος

«Σκαλίζουν» την διαχείριση της εποχής Σάντη - Mπαίνει ελεγκτικός οίκος

Συνάντηση της ηγεσίας του ΔΣ του σωματείου με δημοσιογράφους έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης. Μια από τις αναφορές που έκανε ο πρόεδρος Χρήστος Χατζηστεφάνου, είναι ότι θα κινήσουν τις διαδικασίες για την κακοδιαχείριση που έκανε η προηγούμενη διοίκηση υπό τον Αντρέα Σάντη.

Όπως λέχθηκε, θα μισθώσουν ανεξάρτητο ελεγκτικό οίκο για να «ξεψαχνίσει» τα γεγονότα και τα λογιστικά βιβλία, κατά το διάστημα που ήταν επικεφαλής ο Αντρέας Σάντης.

Τις τελευταίες εβδομάδες κυκλοφορούν διάφορα, ότι υπάρχει ποδοσφαιριστής, που φέρεται να λάμβανε συγκεκριμένο ποσό ως μισθό, αλλά στο μισθολόγιο είναι δηλωμένος για ψηλότερο ποσό. Βουίζει ο τόπος, ότι πρόκειται για τον Ελλαδίτη αμυντικό Γιάννη Κάργα. 

Επανέλαβαν ότι η προηγούμενη διοίκηση έχει προεισπράξει ποσό 1,8 εκατομμύρια, για τηλεοπτικά δικαιώματα, χορηγίες και άλλα. 

Υπάρχει εμπάργκο μετεγγραφών, το οποίο για να "καθαρίσουν" χρειάζονται ποσό της τάξης των 270 χιλιάδων ευρώ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Μπλόκο της νεοφώτιστης Βισέου στην Μπενφίκα παρά τη νέα γκολάρα του Παυλίδη

Μπλόκο της νεοφώτιστης Βισέου στην Μπενφίκα παρά τη νέα γκολάρα του Παυλίδη

Παρά το έκτο φετινό τέρμα του Παυλίδη, η Μπενφίκα έμεινε στο εντός έδρας 2-2 με τη νεοφώτιστη Ακαντέμικα Βισέου, ξεκινώντας με το «αριστερό» το νέο πρωτάθλημα. Ήττα στο φινάλε για τη Ρίο Άβε.

BEST OF THEMASPORTS